Bekende vechter krijgt wellicht 99 jaar celstraf – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bekende vechter krijgt wellicht 99 jaar celstraf

Bekende vechter krijgt wellicht 99 jaar celstraf

Voormalig WWE ster en MMA-vechter Alberto Del Rio kan wel eens voor de rest van zijn leven de cel in gaan wegens ontvoering en mishandeling.

WWE-ster Alberto Del Rio werd in mei gearresteerd wegens een vermeende aanranding en ontvoering van een vrouw. NBC Radio meldt dat Del Rio donderdag werd aangeklaagd door een grand jury in San Antonio, Texas voor ontvoering en naar verwachting vrijdag zou worden aangeklaagd.

99 jaar de cel in

Op dit moment vermelden rechtbankdossiers de primaire aanklacht als ontvoering. Als Del Rio veroordeeld wordt voor ontvoering in de eerste graad, kan hij 5 tot 99 jaar of levenslange gevangenisstraf en / of een boete van maximaal $ 10.000 krijgen.

Een tweedegraads veroordeling kan resulteren in een gevangenisstraf van twee tot twintig jaar en / of een boete van maximaal $ 10.000. News4sanantonio.com meldde op het moment van het incident dat Del Rio naar verluidt boos werd nadat hij de vrouw beschuldigde van ontrouw.

Seksueel misbruik

De politie zegt dat Del Rio bond de handen van de vrouw vast bond met bokswindsels, stopte een sok in haar mond en misbruikte haar urenlang seksueel met verschillende voorwerpen. Volgens onderzoekers sloeg hij haar ook in de rug tijdens de aanval, waardoor hij zichtbare verwondingen veroorzaakte.

Het slachtoffer vertelde de rechercheurs dat ze zich niet veel herinnert nadat hij zijn hand om haar keel had gelegd. Ook stopte Del Rio een sok in de mond van de vrouw waardoor zij buiten westen raakte. De vechter had de vrouw naar verluidt bevolen een jurk aan te trekken en voor hem te dansen, en vertelde haar dat als ze huilde, hij haar zoon zou meenemen en hem ergens zou achterlaten.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page