Bekende vechter geeft Graffiti spuiter pak slaag: 'Poten af van mijn auto'
Home / Nieuws / Bekende vechter geeft Graffiti spuiter pak slaag: ‘Poten af van mijn auto’

Bekende vechter geeft Graffiti spuiter pak slaag: ‘Poten af van mijn auto’

Bekende vechter geeft Graffiti spuiter pak slaag: 'Poten af van mijn auto'

Ricardo ‘Loco’ Arreola, de bekende Mexicaanse MMA-vechter gaf een graffiti spuiter een flink pak slaag gisteren nadat deze diens auto had bespoten met verf.

In een video die via sociale netwerken circuleert, is de auto van de atleet te zien. Als de graffiti spuiter snel nadert en op zijn zijruit en een spiegel begint te spuiten, niet wetende dat de kooivechter nog in de auto zit, gaat het fout.

Loco Arreola stapte snel uit het voertuig en pakte de man in kwestie hard aan, deze probeerde weg te rennen maar zonder succes. ,,Dit is de tweede keer dat mij zoiets is overkomen, dat er een man dingen doet en ik in de auto zit. Het net is niet cool, de gast erg gek maar ik pakte hem”, zei de vechter.

Later liet hij de graffiti spuiter de ruit van zijn auto schoonmaken. ,,Dit zijn dezelfde mensen die vrouwen op straat betasten en dingen tegen ze schreeuwen en zo. Ik rechtvaardig mezelf niet… Maar ik moest wat doen”, aldus Loco.

Bekijk ook

Fury mag USA niet binnen! Jake Paul gevecht op de tocht

Fury mag USA niet binnen! Jake Paul gevecht op de tocht

Jake Paul beschuldigt Tommy Fury ervan te proberen onder hun gevecht uit te komen,

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Vandaag zal GLORY om 12:00 uur een geplande persconferentie houden als onderdeel van de promotie voor het trilogie gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem. Je kunt hier de persconferentie live volgen via onderstaande videospeler.

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: 'Alles kan' (video)

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: ‘Alles kan’ (video)

Frankie LaPenna de bekende TikTok ster kreeg een flink pak slaag van een MMA-vechter tijdens PFL 5 afgelopen vrijdag in Atlantic City, New Jersey, Amerika.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page