Bekende vechter geeft Graffiti spuiter pak slaag: 'Poten af van mijn auto' Nieuws
Nieuws

Bekende vechter geeft Graffiti spuiter pak slaag: 'Poten af van mijn auto'

Bekende vechter geeft Graffiti spuiter pak slaag: 'Poten af van mijn auto'

Ricardo 'Loco' Arreola, de bekende Mexicaanse MMA-vechter gaf een graffiti spuiter een flink pak slaag gisteren nadat deze diens auto had bespoten met verf.

In een video die via sociale netwerken circuleert, is de auto van de atleet te zien. Als de graffiti spuiter snel nadert en op zijn zijruit en een spiegel begint te spuiten, niet wetende dat de kooivechter nog in de auto zit, gaat het fout.

Loco Arreola stapte snel uit het voertuig en pakte de man in kwestie hard aan, deze probeerde weg te rennen maar zonder succes. ,,Dit is de tweede keer dat mij zoiets is overkomen, dat er een man dingen doet en ik in de auto zit. Het net is niet cool, de gast erg gek maar ik pakte hem", zei de vechter.

Later liet hij de graffiti spuiter de ruit van zijn auto schoonmaken. ,,Dit zijn dezelfde mensen die vrouwen op straat betasten en dingen tegen ze schreeuwen en zo. Ik rechtvaardig mezelf niet… Maar ik moest wat doen", aldus Loco.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws