Bekende profbokser uit beruchte motorclub gezet: 'The Punisher' (video) Nieuws
Nieuws

Bekende profbokser uit beruchte motorclub gezet: 'The Punisher' (video)

Bekende profbokser uit beruchte motorclub gezet: 'The Punisher' (video)

Mark Balsillie en Suleiman, Sergeant-at-arms en Sam Abdulrahim, in bokskringen ook wel The Punisher genoemd, kregen de opdracht hun Mongols MC vestjes in te leveren. Mongols MC is een beruchte motorclub uit Amerika die wereldwijd afdelingen er op na houden, waaronder in Australië.

Hun vertrek komt twee weken nadat de spraakmakende Toby Mitchell, voormalig lid van de Bandidos MC en de grote baas van de Mongols in Australië, zonder pardon de Mongols MC werd uitgezet. In wat hij aanvankelijk dacht dat een 1 april grap was. Mitchell was veel in het nieuws en ging viraal toen hij te zien was in een video waar een dakloze man het KO-sloeg in een ruzie.

Geen grappen

Mitchell was sinds 18 maanden de hoofd president bij de uit Amerika stammende Australische afdeling van de Mongols. Balsillie en kickbokser Abdulrahim werden opgeroepen voor een dringende ontmoeting met de nieuwe leiders van de motorclub in Queensland aan de Gold Coast. Waar ze te horen kregen dat ze de club uit gezet waren, meldde de Herald Sun.

De bokser werd in juli 2019 veroordeeld voor het veroorzaken van een dodelijk ongeluk. Daarbij kwam een bejaarde vrouw van 88 jaar om het leven. Abdulrahim kreeg 3 jaar gevangenisstraf maar mocht na 519 dagen in de cel naar huis. Het incident koste hem bijna zijn prof carièrre en zijn sponsoren trokken zich massaal terug. Abdulrahim had zijn laatste bokswedstrijd in juli 2021 tegen Hayden Wright die hij via knock-out versloeg

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws