Bekende MMA-vechter slaat zwangere vriendin tot bloedens toe
Home / Nieuws / Bekende MMA-vechter slaat zwangere vriendin tot bloedens toe

Bekende MMA-vechter slaat zwangere vriendin tot bloedens toe

Juan “El León” Varela, een bekende MMA-vechter met een lange staat van dienst is negatief in het nieuws. De Argentijn wordt er van beschuldigt zijn zwangere vriendin tot bloedens toe te hebben mishandeld. De media in zijn land bericht over de trieste zaak en op social media gingen veelzeggende foto’s viraal.

Social media staat vol met posts met zijn de vechter en de afbeelding van het slachtoffer. De jonge vrouw, de vriendin van Varela, die hem ervan beschuldigt haar te hebben aangevallen en verminkt door haar te slaan zegt langdurig zwaar te zijn mishandeld.

Varken

,,Dit varken liet me op straat achter, gooide me het huis uit waar we samen woonden, ongeacht hoe zwanger ik ben, ik heb maandenlang lichamelijk en psychisch geweld geleden”, plaatste het meisje op social media met foto’s van zichzelf.

Op de foto’s is te zien hoe het meisje er aan toe is en zwaar gehavend lijkt. De moeder van het meisje zei Varla vooral niet te benaderen omdat hij gewelddadig is. ,,Aan al degenen die me niet geloofden en me voor gek hielden, dat ik alles verzonnen heb. Stop met deze man te benaderen”, aldus de vrouw.

Varela heeft bij een aantal organisaties in de MMA-kooi gestaan, Sherdog vermeld zijn record van 15 winstpartijen tegen 12 verlies.

Bekijk ook

Vechter ‘KO’ door frontkick in bakkes! Daar gaat je neus!

Knock-outs komen er in alle vormen en maten.

Ongenadige ‘KO’ eindigt heftig gevecht in de ring (video)

Kohei Tokeshi lands a huge counter right hand and stops Jonathan Valles in the third ...

Klappen vallen tijdens staredown Bare Knuckle BKFC 19 evenement (video)

Nu is blote vuist boksen geen sport voor mietjes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page