Bekende MMA-vechter slaat zwangere vriendin tot bloedens toe
Home / Nieuws / Bekende MMA-vechter slaat zwangere vriendin tot bloedens toe

Bekende MMA-vechter slaat zwangere vriendin tot bloedens toe

Juan “El León” Varela, een bekende MMA-vechter met een lange staat van dienst is negatief in het nieuws. De Argentijn wordt er van beschuldigt zijn zwangere vriendin tot bloedens toe te hebben mishandeld. De media in zijn land bericht over de trieste zaak en op social media gingen veelzeggende foto’s viraal.

Social media staat vol met posts met zijn de vechter en de afbeelding van het slachtoffer. De jonge vrouw, de vriendin van Varela, die hem ervan beschuldigt haar te hebben aangevallen en verminkt door haar te slaan zegt langdurig zwaar te zijn mishandeld.

Varken

,,Dit varken liet me op straat achter, gooide me het huis uit waar we samen woonden, ongeacht hoe zwanger ik ben, ik heb maandenlang lichamelijk en psychisch geweld geleden”, plaatste het meisje op social media met foto’s van zichzelf.

Op de foto’s is te zien hoe het meisje er aan toe is en zwaar gehavend lijkt. De moeder van het meisje zei Varla vooral niet te benaderen omdat hij gewelddadig is. ,,Aan al degenen die me niet geloofden en me voor gek hielden, dat ik alles verzonnen heb. Stop met deze man te benaderen”, aldus de vrouw.

Varela heeft bij een aantal organisaties in de MMA-kooi gestaan, Sherdog vermeld zijn record van 15 winstpartijen tegen 12 verlies.

Bekijk ook

Rico Verhoeven: ‘Ik heb het verkloot’ (video)

Tijdens mijn tweede gevecht met Badr voelde ik mij mentaal niet goed

Welterusten! Boksdebutant scoort ‘KO’ van het jaar (video)

Antoine Cobb scoorde in zijn eerste prof bokswedstrijd een dikke knock-out.

Tyson Fury’s volgende gevecht in de maak! ‘In maart de ring in’

Eerder deze maand heeft de Brit met succes zijn titel verdedigd tegen Deontay Wilder in hun derde ontmoeting.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page