? | Bekende MMA-vechter redt in auto achtergelaten baby Nieuws
Nieuws

? | Bekende MMA-vechter redt in auto achtergelaten baby

? | Bekende MMA-vechter redt in auto achtergelaten baby

Cass Bell, vechter bij het bekende Bellator MMA en zijn vriendin Chelsea Corral hebben een baby gered. Het kindje was door haar vader achtergelaten in een afgesloten auto.

De vader liet de baby achter in de auto die midden op de weg geparkeerd stond. Bell en zijn vriendin besloten een kijkje te nemen en zagen de baby in de auto. De vechter beide de politie die even later poolshoogte kwam nemen.

Op de juiste plaats

De politie ging op aanwijzing van Bell op zoek naar de vader die nergens te bekennen was. Eenmaal gevonden werd de man opgepakt en de baby overgedragen aan de kinderbescherming. De moeder van het kindje heeft zich inmiddels gemeld en zal herenigd worden met haar dochtertje.

,,Ik begon oorspronkelijk met opnemen omdat we bang waren dat de baby achterin een auto had gezeten, die was gestolen en achtergelaten toen we ons realiseerden dat ze er was", schreef Bell op sociale media. ,,We waren op het juiste moment op de juiste plek en vonden het super vreemd dat iemand zijn auto midden op de weg achterlaat."

Bell die binnenkort de Bellator kooi in zal gaan op 9 april in de Mohegan Sun, Uncasville. Wordt samen met zijn vriendin geprezen om zijn kordate optreden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws