Bekende kickbokser steekt man dood en slaat op de vlucht: 'Niet zelf benaderen' Nieuws
Nieuws

Bekende kickbokser steekt man dood en slaat op de vlucht: 'Niet zelf benaderen'

Bekende kickbokser steekt man dood en slaat op de vlucht: 'Niet zelf benaderen'

Dawid Mirkowski bekende Kickbokser en MMA-vechter, wordt gezocht door de Poolse Politie en is aangemerkt als derde verdachte in een moordzaak. De vechter is op de vlucht en de Politie waarschuwt het publiek de man niet zelf te benaderen.

De vechter wordt gezocht door de politie van Warschau. Er is inmiddels een arrestatiebevel uitgevaardigd. De opsporing van Mirkowski houdt verband met de moord op een 29-jarige man die op 8 mei in Warschau plaatsvond.

Gevaarlijk figuur

Mirkowski 24 jaar oud, woonachtig Warschau doodde een man door deze driemaal in de borst te steken met een ms, wat resulteerde in de dood van het slachtoffer. De Politie is tevens op zoek naar twee mededaders (lees verder onder video).

De MMA-vechter die voor de DSF, KOK en Wirtuoz vechtsport organisaties vocht, vertegenwoordigde de Garuda Muay Thai Gym-club in Warschau. De Politie waarschuwt de vechter niet te benaderen aangezien zijn vechtsport achtergond.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws