'Bedrog'! Leugens over Holyfield vs. Belfort gevecht en meer...
Home / Nieuws / ‘Bedrog’! Leugens over Holyfield vs. Belfort gevecht en meer…

‘Bedrog’! Leugens over Holyfield vs. Belfort gevecht en meer…

Holyfield nadat hij neergeslagen is door Belfort

Triller Fight Club liet afgelopen weekend Evander Holyfield, Vitor Belfort, Anderson Silva en Tito Ortiz de boksring in gaan. De organisatie ligt nu onder vuur wegens ‘liegen’ tegen het publiek, nadat werd onthuld dat alle wedstrijden slechts demos’ waren en niet mee tellen voor een record.

Ondanks dat de wedstrijden werden gepromoot als professionele partijen. Dat betekent dat Holyfield, Ortiz maar ook Joe Fournier die in het voorprogramma stond en allemaal een nederlaag hebben geleden, zullen ontsnappen zonder officiële verliezen te registreren op hun records. Dit is tegen het zere been van een aantal boks experts.

Dit kan toch niet

,,Dit was niet het beste uur voor het boksen. Het was een van de ergste”, schreef de ervaren boksanalist Dan Rafael op zijn officiële website. ,,Holyfield-Belfort werd op de markt gebracht als een echt gevecht. Hoewel Triller verdomd goed wist dat dit een demo gevecht was. Dat heet liegen. Of fraude. Of bedrog. Kies een term.”

Triller Fight Club vroeg nieuwsgierige vechtfans vroeg om $ 49,99 PPV op te hoesten voor zijn “Legends II” line-up. Waar de zwaargewicht headliner tussen Evander Holyfield en Vitor Belfort te zien waren. Evenals het voorprogramma waarin Anderson Silva tegenover Tito Ortiz en David Haye tegenover Joe Fournier te zien waren.

Bekijk ook

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Laffe actie! Oude man vangt klappen na mep (video)

Excessief geweld is iets wat je steeds vaker ziet

UFC-ster McGregor weer bouwvakker! ‘Terug naar zijn roots’

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en gaat hij terug naar roots als bouwvakker.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page