Bedrog! Bokser 'FAKED' blessure: 'Moest van manager'
Home / Nieuws / Bedrog! Bokser ‘FAKED’ blessure: ‘Moest van manager’

Bedrog! Bokser ‘FAKED’ blessure: ‘Moest van manager’

Bedrog! Bokser 'FAKED' blessure: 'Meer geld om te vechten'
Charles Conwell (midden)

Charles Conwell trok zich terug uit een gevecht met een nep blessure. Reden, er was meer geld te verdienen met een andere wedstrijd. Echter werd deze geannuleerd door Covid-19.

Het junior middengewicht bokstalent Conwell beweerd dat zijn manager hem een ​​blessure had laten faken, zodat hij op een ander event kon vechten voor het dubbele van de gage. Maar die show werd uitgesteld en karma leek toe te slaan op de hebberigheid.

Compleet losgeslagen

Conwell zou in april de headliner zijn van een Ring City USA-show op NBCSN tegen Ivan Golub. Door te faken dat hij een blessure aan zijn hand had, trok Conwell zich terug uit de strijd. Resultaat dat de hele show afgeblazen werd. Conwell werd opnieuw geboekt tegen Mark DeLuca op de undercard van Teofimo Lopez vs. George Kambosos in juni.

De positieve test van Lopez voor COVID-19 gooide roet in het eten, waardoor Conwell ook daar niet in actie kon komen. Volgens Conwell is er echter veel meer aan de hand. In een interview met ESPN beweerd hij dat zijn manager David McWater hem had gezegd de blessure te faken, deze ontkent de beschuldigingen echter.

Veel geld misgelopen

Conwell zei dat McWater, hem vertelde de blessure te veinzen, zodat hij op de undercard voor Triller kon vechten tijdens een evenement op 19 juni in Miami met Teofimo Lopez vs. George Kambosos. Dat gevecht zou Conwell $ 80.000 hebben betaald tegen een gemakkelijkere tegenstander, Mark DeLuca, terwijl het gevecht met Golub $ 40.000 zou hebben opgeleverd.

,,We zeiden handblessure omdat dat het moeilijkst te bewijzen is”, zei Conwell. “Ik heb er niet echt over nagedacht. Ik zei gewoon goed we doen het.” Met de hele affaire liep Conwell totaal $ 120.000 mis. ,,We hadden ons om welke reden dan ook kunnen terugtrekken”, zei McWater. Die claimt dat Conwell alles bij elkaar liegt.

Bekijk ook

GRATIS Rico vs Jamal 3 kijken! ‘Hier is je kans’

Als echte kickboks fan wil je dit niet missen

‘Ik ben er kapot van!’ McGregor intens verdrietig

Conor McGregor is zegt gebroken te zijn

‘Geweldig!’ Rico Verhoeven over gevecht met Tyson Fury

Ik zou in zijn wereld gaan om een ​​boksgevecht te doen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page