Bec Rawlings treft ex bokser tijdens bare knuckle boks debuut - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bec Rawlings treft ex bokser tijdens bare knuckle boks debuut

Bec Rawlings treft ex bokser tijdens bare knuckle boks debuut

Bare knuckle boksen (blote vuist) begint te winnen aan populariteit en lijkt een oplossing voor vechtsporters die tijdens of na hun carrière een extreme vorm van vechten willen beleven. Niet overal is het legaal of toegestaan maar steeds meer landen staan het toe zelfs het puriteinse Amerika waar op 2 juli aanstaande het eerste toegestane Bare knuckle event wordt georganiseerd. Niet alleen is het de eerste keer dat onder auspiciën van een bond een dergelijk toernooi plaats zal vinden het is ook de eerste keer dat er een officiële dames partij plaats vindt.

Tegenstander Bec Rawlings geen hoogstaande bokser

Wij melden al eerder dat MMA en ex UFC vechtster Bec Rawlings de ring zal betreden en nu is er een tegenstander gevonden in de vorm van Alma Garcia die slechts zeven boks wedstrijden op haar naam heeft staan, waarvan zij er maar liefst vijf verloor waarvan allen op knockout. Wel heeft zij twee overwinningen op haar naam staan die zij won op knockout. Garcia vocht haar laatste wedstrijd overins op 10 maart 2017 en is daarna gestopt om als manager te gaan werken.Als je tegenover Bec Rawlings zet die vijftien MMA partijen op haar naam heeft waarvan zeven gewonnen lijkt het een gelijk opgaand record. Echter stond Rwalings zeer recentelijk nog in de kooi tijdens UFC 223 afgelopen april.

Achtman bare knuckle toernooi

Het toernooi wat gehouden wordt bevat ook een zogenaamd achtman toernooi waarvan de volgende vechters al bekend zijn, Eric Prindle, Maurice Jackson, Ricco Rodriguez, Bobby Gunn en Paul Spadafora. Het event is live te volgen via www.bareknuckle.tv, en zal ongetwijfeld een aantal spectaculaire partijen bevatten. Dus voor de hardcore vechtfans een kans om een extreme vorm van boksen te beleven.

Bekijk ook

‘Net zo bekend als Rico Verhoeven’: Italiaanse topkickbokser kiest voor Nederland

Ook op YouTube is de atleet razend populair en dagelijks groeit het aantal volgers met de dag

Beste Kickbokser ooit keert terug naar de ring: ‘275 gevechten’

De Thai die even berucht als beroemd is vocht zijn laatste wedstrijd in oktober 2019

Schoolleraar blaast vecht carrière nieuw leven in: ‘Studenten inspireren’

Het gevecht maakt deel uit van een reeks MMA-competities

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page