'Beat It!' MJ mept dronken gast neer in UFC-stijl (video) Nieuws
Nieuws

'Beat It!' MJ mept dronken gast neer in UFC-stijl (video)

'Beat It!' MJ mept dronken gast neer in UFC-stijl (video)

Michael Jackson was de King of Pop, maar dat hij ook kon knokken als een volleerd MMA-vechter had niemand kunnen vermoeden. In een video die gisteren opdook zien wij een MJ imitator een staaltje UFC-vechten weggeven.

In wat lijkt op een clash tussen MJ en een Bruce Lee liefhebber, zien we in de video de twee mannen loss gaan. Bronnen melden dat de dronken man in het groene shirt de 'nep' Jackson Wacko Jacko noemde. Deze bijnaam kreeg MJ aan het einde van zijn carrière.

Beat it

Dit pikte de imitator niet en beet van zich af. De bezoekers van het winkelcentrum in Las Vegas waar het incident plaatsvond wisten niet wat zijn zagen. MJ kreeg wat lichte tikken en slaagde er in de Bruce Lee naar de grond te krijgen.

Daar ging het verdere en nam MJ de man in een echte MMA wurggreep. Tot een ground and pound (stoten uitdelen als iemand op de grond ligt), kwam het niet. Vermakelijk was het wel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws