'Beat It!' MJ mept dronken gast neer in UFC-stijl (video)
Home / Nieuws / ‘Beat It!’ MJ mept dronken gast neer in UFC-stijl (video)

‘Beat It!’ MJ mept dronken gast neer in UFC-stijl (video)

'Beat It!' Nep MJ klapt alcoholist Bruce Lee (video)

Michael Jackson was de King of Pop, maar dat hij ook kon knokken als een volleerd MMA-vechter had niemand kunnen vermoeden. In een video die gisteren opdook zien wij een MJ imitator een staaltje UFC-vechten weggeven.

In wat lijkt op een clash tussen MJ en een Bruce Lee liefhebber, zien we in de video de twee mannen loss gaan. Bronnen melden dat de dronken man in het groene shirt de ‘nep’ Jackson Wacko Jacko noemde. Deze bijnaam kreeg MJ aan het einde van zijn carrière.

Beat it

Dit pikte de imitator niet en beet van zich af. De bezoekers van het winkelcentrum in Las Vegas waar het incident plaatsvond wisten niet wat zijn zagen. MJ kreeg wat lichte tikken en slaagde er in de Bruce Lee naar de grond te krijgen.

Daar ging het verdere en nam MJ de man in een echte MMA wurggreep. Tot een ground and pound (stoten uitdelen als iemand op de grond ligt), kwam het niet. Vermakelijk was het wel.

Bekijk ook

Conor McGregor gaat boksen tegen Jake Paul

Conor McGregor vs Jake Paul: ‘Boksen voor UFC-comeback’

Conor McGregor zou Jake Paul wel eens kunnen kiezen als zijn volgende tegenstander.

‘Ik zie dode mensen!’ McGregor zegt te weten wie zijn tegenstander is bij comeback

De voormalige UFC-kampioen vedergewicht en lichtgewicht beweerde aanvankelijk dat hij nog steeds kiest tegen wie hij gaat vechten.

Door Rusland uitgeleverde MMA-vechter krijgt 8 jaar cel

Een MMA-vechter die vanuit de Russische Federatie naar zijn geboorteland Tadzjikistan werd teruggestuurd, is gevangen gezet

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page