Bari Gyms Bas van der Kroon maakt zijn debuut op GLORY 51 Nieuws
Nieuws

Bari Gyms Bas van der Kroon maakt zijn debuut op GLORY 51

Bari Gyms Bas van der Kroon maakt zijn debuut op GLORY 51

Een van de talenten van Bari Gym uit Lisse, Bas van der Kroon maakt zijn debuut op GLORY 51

Vechten bij de grootste kickboks organisatie van de wereld, welke kickbokser droomt er niet van. De droom wordt werkelijkheid voor Bas van der Kroon van Bari Gym uit Lisse, die onder leiding staat van Rick van der Hulst. De laatste is zelf ook geen onbekende, en organiseert enkelen malen per jaar grote gala's waar talent zich in de kijker kan spelen.

Bari Gyms Bas van der Kroon maakt zijn debuut op GLORY 51

Debuut op een van de meest belangrijkste GLORY events van 2018

Dat GLORY 51 een van de meest interessante en belangrijkste events voor de organisatie wordt in 2018 staat als een paal boven water. Immers maakt Badr Hari daar zijn comeback tegen Hesdy Gerges in een partij waar beide heren nog wat goed te maken hebben tegenover elkaar. Mocht Hari deze partij winnen dan zal hij naar alle waarschijnlijkheid later dit jaar tegen Rico Verhoeven de ring in gaan voor een rematch. Dat Ahoy tot de nok gevuld zal zijn is te verwachten, wat beter als talent om dan aan te mogen treden in de ring bij GLORY. Bas van der Kroon zal zijn debuut partij vechten tegen Kevin van Heeckeren die tevens voor de eerste keer voor GLORY vecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws