Bargevecht! Knaap geklapt door handtastelijke krukzitter | video Nieuws
Nieuws

Bargevecht! Knaap geklapt door handtastelijke krukzitter | video

Bargevecht! Knaap geklapt door handtastelijke krukzitter | video

Als een jongeman verhaal wil halen bij een man die aan zijn vriendin zit vangt hij een aantal klappen. Maar de knaap geeft niet zomaar op en lijkt klaar voor alles, of toch niet?

Met je poten van mijn meissie afblijven lijkt de jongen in de video aan te geven bij een man die een jongedame uitdagend aanraakt. Zodra de jongen op de man afstapt wordt hij neergeslagen. De dame in kwestie wil tussenbeide komen maar nog een klap volgt.

Handjes thuis houden

Weer gaat de jongen neer. De overige aanwezigen lijkt het niet veel te doen, op een ouder heer na. Ook het motorclub lid waar de man naast zat lijkt het als normaal te ervaren. De jongeman had niet veel in huis. Wellicht had hij les moeten nemen bij de bekende vechter en UFC legende Bas Rutten, die weet wel hoe je in een bar knokt, zie video hieronder?

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws