Home / Nieuws / Bare Knuckle koningin Bec Rawlings in titelstrijd op 2 februari

Bare Knuckle koningin Bec Rawlings in titelstrijd op 2 februari

Ze is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, Bec Rawlings. Na het overstappen van het MMA naar het blote vuist boksen, rees haar status als en van de meest gevaarlijke vrouwen in de vechtsport met opzienbarende snelheid.

In haar eerste wedstrijd voor Bare Knuckle FC versloeg Rawlings Alma Garcia. In een ware slachtpartij was de Australische Rawlings een brug te ver voor Garcia.

Twee maanden later ontmoette Rawlings, Britain Hart en kwam opnieuw als overwinnaar uit de strijd, wat haar status als de Queen of Bare Knuckle gevechten verstevigde.

Bloodsport

Voor sommigen lijkt Bare Knuckle Boxing in eerste instantie misschien een perverse manier om de kost te verdienen, zelfs voor professionele vechters, maar steeds vaker zien we bekende namen in de wereld stappen.

“Ik hou van extreme sporten, ik hou ervan rare dingen te doen,” zei Rawlings na haar eerste bare knuckle overwinning. “Waar ik niet weet wat er gaat gebeuren, krijg ik er een adrenalinestoot van, dus dat aspect is geweldig voor mij. “

Ander spelletje dan MMA

“In MMA ben je voorzichtiger vanwege takedowns en kicks. Ik voelde echt dat ik buiten mijzelf trad tijdens het vechten met de blote vuist, ” zegt Rawlings.

Op 2 februari zal Bare Knuckle 4 plaatsvinden in Cancun, Mexico waar Rawlings die haar Police Gazette World Title Diamond Belt zal verdedigen tegen Cecilia Ulloa Flores

Bekijk ook

Emotionele zieke MMA-vechter Chimaev stopt: ‘Klote steroïden oorzaak’

Khamzat Chimaev stopt met MMA-vechten, de snel rijzende UFC-ster lijkt flink genekt te zijn door ...

Halsband tegen hersenletsel bij vechtsporters goedgekeurd (video)

CNN meldt dat een halsband, ontworpen om traumatisch hersenletsel te voorkomen, goedgekeurd is door de ...

Spuugzat: Glory kampioen Meksen is er helemaal klaar mee

Anissa Meksen de voormalige Superbantam gewicht kampioene bij GLORY Kickboxing, is er redelijk klaar mee. ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page