Home / Nieuws / Banden met misdaad organisaties: Politie neemt 700.000 in beslag bij ex-bokser

Banden met misdaad organisaties: Politie neemt 700.000 in beslag bij ex-bokser

De politie die onderzoek deed naar banden met motorclubs en andere georganiseerde misdaadgroepen. Heeft beslag gelegd op de eigendommen van een voormalig profbokser.

Voor Bokser Joe McNamara is zijn luxe leven voorlopig voorbij. De Australische politie heeft meer dan $ 700.000 aan tegoeden in beslag genomen. McNamara’s eigendommen werden in beslag genomen door de politie die onderzoek deed naar banden met motorclubs. Ook zou hij banden hebben met de georganiseerde misdaad.

McNamara, ook bekend als ‘The Hitman’ leefde in luxe en weelde. Toen agenten het huis van McNamara in Perth West-Australië binnenvielen. Ontdekten ze voor bijna AU $ 1 miljoen (€ 730.000) aan luxe goederen.

Fraude

Die items omvatten luxe auto’s en drie Harley Davidson-motorfietsen. Onder de in beslag genomen voorwerpen bevonden zich ook een Breitling-horloge van AU $ 7.000 en een Louis Vuitton-handtas van AU $ 3000. AU $ 76.000 in contanten werd ook in beslag genomen. Samen met een goudstaaf ter waarde van AU $ 26.289.

De items werden verbeurd verklaard doordat McNamara niet kon uitleggen hoe hij zich deze kon veroorloven. De gepensioneerde bokser had beweerd tussen 2010 en 2016 slechts AU $ 140.000 te hebben verdiend. Dit leidde er toe dat de fraude afdeling van de Politie een onderzoek startte tegen McNamara. Zo meld de Australische media.

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page