Banden met misdaad organisaties: Politie neemt 700.000 in beslag bij ex-bokser – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Banden met misdaad organisaties: Politie neemt 700.000 in beslag bij ex-bokser

Banden met misdaad organisaties: Politie neemt 700.000 in beslag bij ex-bokser

De politie die onderzoek deed naar banden met motorclubs en andere georganiseerde misdaadgroepen. Heeft beslag gelegd op de eigendommen van een voormalig profbokser.

Voor Bokser Joe McNamara is zijn luxe leven voorlopig voorbij. De Australische politie heeft meer dan $ 700.000 aan tegoeden in beslag genomen. McNamara’s eigendommen werden in beslag genomen door de politie die onderzoek deed naar banden met motorclubs. Ook zou hij banden hebben met de georganiseerde misdaad.

McNamara, ook bekend als ‘The Hitman’ leefde in luxe en weelde. Toen agenten het huis van McNamara in Perth West-Australië binnenvielen. Ontdekten ze voor bijna AU $ 1 miljoen (€ 730.000) aan luxe goederen.

Fraude

Die items omvatten luxe auto’s en drie Harley Davidson-motorfietsen. Onder de in beslag genomen voorwerpen bevonden zich ook een Breitling-horloge van AU $ 7.000 en een Louis Vuitton-handtas van AU $ 3000. AU $ 76.000 in contanten werd ook in beslag genomen. Samen met een goudstaaf ter waarde van AU $ 26.289.

De items werden verbeurd verklaard doordat McNamara niet kon uitleggen hoe hij zich deze kon veroorloven. De gepensioneerde bokser had beweerd tussen 2010 en 2016 slechts AU $ 140.000 te hebben verdiend. Dit leidde er toe dat de fraude afdeling van de Politie een onderzoek startte tegen McNamara. Zo meld de Australische media.

Bekijk ook

‘Motherfucker’! UFC’er mept en trapt trainingsmaat voor het eggie

Dat ging niet helemaal lekker en escaleerde flink.

1 Miljoen, de titel en alle eer: Bellator Grand Prix-finale

Topvechters Freire en McKee hebben eindelijk een datum voor hun langverwachte Bellator vedergewicht Grand Prix-finale

Fury: ‘Wilder is de meest gevaarlijke tegenstander voor mij’

Ik respecteer hem als de beste bokser in de geschiedenis

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page