'Ballenbijter!' Vechter bijt testikels huisgenoot stuk (video)
Home / Nieuws / ‘Ballenbijter!’ Vechter bijt testikels huisgenoot stuk (video)

‘Ballenbijter!’ Vechter bijt testikels huisgenoot stuk (video)

Donovan Salvato MMA-vechter, is gearresteerd voor het naar verluidt bijten in de testikels van zijn huisgenoot Abel Sosa. Op 11 november zou Salvato zijn kamergenoot, Abel Sosa, hebben aangevallen. De dader was daarna een aantal dagen voortvluchtig.

MMA-vechter Salvato, nu nog amateur maar hard op weg zich naar de profs te knokken, bracht 12 uur door in de gevangenis. Nadat hij naar verluidt in de testikels van zijn Sosa had gebeten, waardoor een bijt plek van 5 centimeter achterbleef, werd de ballenbijter in de cel gesmeten.

Stuk vlees

Salavato werd op 16 november in op de gevangenis van Nashville, omdat de Amerikaanse politie beweerde dat Sosa een scheur van centimeter had in zijn balzak, samen met meerdere kneuzingen, zwelling op zijn hoofd en een kapotte lip. Salvato’s is aanklacht voor “zware mishandeling met lichamelijk letsel”. (lees verder onder video).

Sosa een ex-marinier waarschuwde via social media voor Salvato met een foto van Salvato bijgevoegd; ,,Als je deze persoon tegenkomt, vertrouw hem niet. Het bewijs dat ik in de rechtszaal zal gebruiken, is letterlijk een stuk huid dat hij van mijn testikels wist te bijten. Ik kreeg 3 hechtingen in het veteranen ziekenhuis en meerdere injecties om te voorkomen dat tand infectie zich verspreidde, precies op veteranendag.”

De ballenbijter en Sosa hadden ruzie waardoor de boel klaarblijkelijk escaleerde in het bizarre bijt incident. Waarover de twee overhoop lagen is niet bekend. Sos overweegt een boek te gaan schrijven onder andere over het bijt incident.

Bekijk ook

Regian Eersel gaat voor de KO! ‘Ik sla hem plat’

Regian Eersel verdedigd vrijdag 3 december zijn ONE Championship lichtgewicht kickboks wereldtitel

‘Dit is moord!’ Dood bokser (20) strafrechtelijk onderzocht

We zijn van plan iemand of meerdere partijen verantwoordelijk te houden

Rico Verhoeven kanshebber prestigieuze sportprijs

Dit zou de ultieme erkenning van het kickboksen betekenen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page