'Ballenbijter!' Vechter bijt testikels huisgenoot stuk (video) Nieuws
Nieuws

'Ballenbijter!' Vechter bijt testikels huisgenoot stuk (video)

'Ballenbijter!' Vechter bijt testikels huisgenoot stuk (video)

MMA-vechter Salvato, nu nog amateur maar hard op weg zich naar de profs te knokken, bracht 12 uur door in de gevangenis. Nadat hij naar verluidt in de testikels van zijn Sosa had gebeten, waardoor een bijt plek van 5 centimeter achterbleef, werd de ballenbijter in de cel gesmeten.

Stuk vlees

Salavato werd op 16 november in op de gevangenis van Nashville, omdat de Amerikaanse politie beweerde dat Sosa een scheur van centimeter had in zijn balzak, samen met meerdere kneuzingen, zwelling op zijn hoofd en een kapotte lip. Salvato's is aanklacht voor "zware mishandeling met lichamelijk letsel". (lees verder onder video).

Sosa een ex-marinier waarschuwde via social media voor Salvato met een foto van Salvato bijgevoegd; ,,Als je deze persoon tegenkomt, vertrouw hem niet. Het bewijs dat ik in de rechtszaal zal gebruiken, is letterlijk een stuk huid dat hij van mijn testikels wist te bijten. Ik kreeg 3 hechtingen in het veteranen ziekenhuis en meerdere injecties om te voorkomen dat tand infectie zich verspreidde, precies op veteranendag."

'Ballenbijter!' Vechter bijt testikels huisgenoot stuk (video)

De ballenbijter en Sosa hadden ruzie waardoor de boel klaarblijkelijk escaleerde in het bizarre bijt incident. Waarover de twee overhoop lagen is niet bekend. Sos overweegt een boek te gaan schrijven onder andere over het bijt incident.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws