Badr vs Overeem weging en persco kijken: 'Zo doe je dat' Nieuws
Nieuws

Badr vs Overeem weging en persco kijken: 'Zo doe je dat'

Badr vs Overeem weging en persco kijken: 'Zo doe je dat'

Badr Hari en Alistair Overeem worden deze vrijdag samen met de andere vechters op Glory Colission 4 gewogen. Je kunt live meekijken en wij hebben alle informatie voor je. Kijk het hier via onderstaande video vanaf tussen 11:00 en 11:30 uur Nederlandse tijd.

Zaterdag vindt een van de grootste kickbokswedstrijden plaats tussen Badr Hari en Alistair Overeem. Het gevecht in het Gelredome, Arnhem tijdens Glory Collision 4 zal veel fans trekken. Maar eerst zullen Badr en Overeem net als de andere vechters op het event een laatste test moeten doorstaan.

Kijk live mee

Alle vechters worden gewogen om te checken of deze het juiste wedstrijd gewicht hebben behaald. Het blijft dus nog even spannend. De weging wordt gevolgd door een persconferentie en staredown. Je kunt dit alles als Glory fan gratis en live online meekijken.

De uitzending start 7 oktober tussen 11:00 en 11:30 uur Nederlandse tijd en is te zien op Facebook en Youtube van Glory.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws