'Geen risico!' Badr rivaal Wrzosek traint met Overeem voor gevecht op Glory 80 Nieuws
Nieuws

'Geen risico!' Badr rivaal Wrzosek traint met Overeem voor gevecht op Glory 80

'Geen risico!' Badr rivaal Wrzosek traint met Overeem voor gevecht op Glory 80

Arek Wrzosek lijkt geen risico te willen nemen voor zijn aanstaande rematch met Badr Hari op 19 maart tijdens Glory 80 in Hasselt, België. De Pool bereidt zich voor door onder andere te trainen met UFC-legende Alistair Overeem.

De geplande rematch van Wrzosek met Badr zal een beslissende zijn voor de twee vechters. Voor de Pool een kans te laten zien of deze daadwerkelijk kampioen materiaal is, voor Badr om weer terug te komen in de winst.

De Nederlands-Marokkaanse topvechter heeft sinds hij tekende bij Glory geen gevecht gewonnen. Wel tekende hij recentelijk bij voor een multi gevechten contract. In september vorig jaar verraste de Pool door Badr KO te trappen. Terwijl de wedstrijd grotendeels door de Badr werd gedomineerd.

Nog niet gevochten

Overeem werd met veel trompetgeschal binnen gehaald bij Glory in 2021. Hij stond gepland te vechten met kampioen Rico Verhoeven, maar Overeem trok zich terug vanwege een blessure. De voormalige UFC-vechter is sinds zijn verbintenis met Glory nog niet in actie gekomen voor de organisatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws