Badr Hari:’Soms heeft de wereld een monster nodig’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Badr Hari:’Soms heeft de wereld een monster nodig’

Badr Hari:’Soms heeft de wereld een monster nodig’

Badr Hari:'Soms heeft de wereld een monster nodig'

Badr Hari gaat het in 2021 anders aanpakken. Na een betrekkelijke lange stilte na zijn gevecht tegen Benjamin Adegbuyi, poste de topkickbokser vandaag zijn paleren voor dit jaar.

In december vorig jaar leed Badr een stevige nederlaag tijdens GLORY 76. Adegbuyi slaagde er in te doen wat onmogelijk werd geacht. De Roemeen versloeg de kickbokslegende via een knock-out. Na de wedstrijd werd het stil tot vandaag.

,,Van de fysieke voorbereiding tot de kickboksgevechten, het is belangrijk om je sterk te voelen en goed voorbereid te zijn op het gebied van voeding. Een van mijn belangrijkste doelen in 2021 zal zijn om een ​​andere fysieke conditie te hebben”, schrijft Badr op Insta.

Nog lang niet over

,,Zoals al gezegd … soms heeft de wereld een monster nodig. Als de nieuwe ambassadeur van MB Nutrition heb ik veel ideeën voor de projecten en campagnes waaraan ik zal deelnemen en kijk ernaar uit om ze allemaal tot leven te brengen met mijn Badr Army over de hele wereld.”

Het ziet er naar uit dat Badr nog lang niet uitgevechten is. De kickbokser die recentelijk vader werd van een tweeling, lijkt van plan nog sterker dan ooit terug te gaan komen. Of zoals hij het zelf zegt ‘soms heeft de wereld een monster nodig’.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Snelle ‘KO’ door Glory vechter die nooit vocht

Deze man moet de Glory ring in

9e ronde had fataal kunnen zijn voor Billy Joe Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag tegen Canelo 'Saul' Alvarez

Badr Hari: ‘Ik startte met niks, maar laat een erfenis achter’

Badr Hari zal 17 juli terugkeren in de Glory kickboksring tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page