Badr Hari zoals je hem nooit eerder hebt gezien: 'Fakking zuur' (video) Nieuws
Nieuws

Badr Hari zoals je hem nooit eerder hebt gezien: 'Fakking zuur' (video)

Badr Hari zoals je hem nooit eerder hebt gezien: 'Fakking zuur' (video)

Badr Hari staat vanavond voor een alles bepalende rematch met de man die hem vorig jaar KO trapte, Arek Wrzosek. Gisteren was de topatleet openhartiger dan ooit in een interview met Mark Schaaf.

Een van de beste kickboksers ter wereld die door diepe dalen ging in zijn laatste wedstrijden, lijkt Badr Hari zelfverzekerder en openhartiger dan ooit. Toch lijken de critici de Marokkaan niet echt het voordeel van de twijfel te willen geven. Iets waar de topvechter zelf niet mee lijkt te zitten.

Geluk moet eens omdraaien

In het interview sprak Badr over zijn ongeluk in de laatste wedstrijd tegen Wrzosek en de gescheurde bicep spier opliep, waaraan hij werd geopereerd werd. Iets wat tot nu toe steeds ontkent werd. Ook zegt Badr dat het dubbeltje nu eens andere kant op moet vallen.

,,Ik was er steeds dichtbij, tegen Rico die twee keer neerging en tegen Wrzosek die hetzelfde lot onderging. Die trap tegen mijn hoofd precies op mijn slaap, dat was fakking zuur." Kijk het interview terug voor meer....

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws