Badr Hari vecht tegen Remy Bonjasky voor Glory? – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Badr Hari vecht tegen Remy Bonjasky voor Glory?

Badr Hari vecht tegen Remy Bonjasky voor Glory?

Geruchten gaan dat Badr Hari zal vechten tegen Remy Bonjasky en dan voor Glory.

Badr Hari vecht tegen Remy Bonjasky voor Glory?

Via Twitter kwam het gerucht naar buiten wat nog niet is bevestigd dat Badr Hari waarschijnlijk tegen Remy Bonjasky uit zal komen en dan binnen de Glory divisie. Dat zou wat zijn, twee grote namen die zeker veel publiek zuilen gaan trekken als dit het het geval zou zijn.

Twitter als boodschapper

Via Twitter komen er vaker geruchten naar buiten en een van de mensen die je zou moeten volgen om op de hoogte te blijven is Giovanni  Tjin, hij is niet alleen een expert op MMA gebied maar men weet hem ook vaak te vinden om nieuws naar buiten te brengen.

Remy bonjasky zou geen nee zeggen tegen een gevecht met Badr Hari

In december 2016 vertelde Remy Bonjasky nog dat hij geen nee zou zeggen tegen een gevecht met badr hari op Ziggo sport. Echter trad Hari toen in de ring tegen Rico Verhoeven een strijd die hij verloor op TKO door een blessure aan zijn arm. Een beladen gevecht die bijna uitliep op een rel doordat fans van Hari de ring bestormde en dreigde de ring in te stappen.

Bonjasky versloeg Badr Hari al eerder in 2008

De laatste wedstrijd tussen de twee topvechters  vond plaats in 2008, waarbij Badr Hari werd gediskwalificeerd en niet verder mocht vechten voor de titel. Remy Bonjasky werd uiteindelijk gekozen als winnaar, en werd daarmee voor de derde keer kampioen K-1 zwaargewicht. De mannen zijn dus aan elkaar gewaagd maar ook een paar jaar ouder, en beiden hebben een lange tijd niet in de ring gestaan. Waarvan Bonjasky degene is die het langst niet meer aan het canvas heeft geroken.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page