Vechtport Info Badr Hari traint met Murthel Groenhart voor Glory 44 - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Badr Hari traint met Murthel Groenhart voor Glory 44

Badr Hari traint met Murthel Groenhart voor Glory 44

“Trainingsessie klaar, we doen wat er nodig is om onze tegenstander te verslaan. Let op mijn woorden, ik word 25 Augustus kampioen!”

Badr Hari traint met Murthel Groenhart voor Glory 44
Foto: Instagram Murthel Groenhart

“Trainingsessie klaar, we doen wat er nodig is om onze tegenstander te verslaan. Let op mijn woorden, ik word 25 Augustus kampioen!” Zo is te lezen op het Instagram account van Murthel Groenhart, waar hij samen met Badr Hari op de rand van de boksring zit bij Mike’s Gym in Oostzaan.  De mannen zien er beide fit uit, wat gelijk in mijn ogen de kwalijke roddels over Badr Hari uit de wereld helpt dat hij er niet fit en mager uit ziet. Op de foto zien wij een fitte en lachende Hari.

Kampioenen trainen met een kampioen

Het is altijd mooi om te zien als twee grote kampioenen elkaar helpen met een trainingsessie. Zie het als de Formule 1 waar een Max Verstappen getraind wordt door zijn vader, van een andere kampioen leert men veel. Ongetwijfeld zal er flink op techniek en uithouding vermogen worden getraind. De tegenstander van Groenhart, Cedric Doumbe, is dan wel de dansende variant van een kickbokser maar hij is er toch in geslaagd tot twee keer toe onze eigen Nieky Holzken te verslaan.

Tijd dat de titel weer naar Nederland komt

Het wordt ook wel weer tijd dat de titel terugkomt naar Nederland; zo vol zelfvertrouwen als Murthel Goedhart dat is, zullen vele van zijn fans dit ook zeker zijn. Groenhart is een goede gedegen en door de wol geverfde vechter, die in staat moet zijn om Doumbe alle spreekwoordelijke hoeken van de ring te laten zien.

 

Bekijk ook

UFC 259: Blachowicz vs Adesanya live kijken op tv

Jan Blachowicz en Israel Adesanya zijn aankomende nacht te zien op tv. De kampioen tegen ...

Brute knock-outs en harde knokpartijen, je kijkt of niet (video)

Wie van de betere knock-outs houdt en het vechten met de blote vuist niet eng ...

4 wereldtitels en record voor Amerikaanse boksster Shields (video)

Claressa Shields de Amerikaanse boks ster pakte gisteravond maar liefst 4 wereldtitels en zet daarmee ...