Badr Hari: 'Roem is niets vergeleken met echt menselijk drama' Nieuws
Nieuws

Badr Hari: 'Roem is niets vergeleken met echt menselijk drama'

Badr Hari: 'Roem is niets vergeleken met echt menselijk drama'

,,Met oprechtheid, kalmte, vastberadenheid en hoop kan ik niet zwijgen over de Palestijnse tragedie", schrijft Badr op social media. In de reacties waaronder andere bekende vechters zoals voormalig Glory Kampioen Robin van Roosmalen hun mening delen, is te lezen dat veel mensen achter de Palestijnen staan.

Samenbrengen

,,Als mens, ik heb er nooit bij stilgestaan ​​dat mensen gelijkwaardig zijn in waardigheid, verre van alle instrumenten en lafheid, moet ik met kracht de volgende woorden zeggen: Sport is niets. Succes is niets. Roem is niets vergeleken met echt menselijk drama", aldus Badr.

De topatleet besluit zijn steunbetuiging met een belangrijke boodschap; ,,Tenslotte zou ik mijn opmerkingen willen beëindigen met een boodschap van hoop. Ik hoop op een nabije toekomst waarin dit heilige land mensen zal zien samenleven, elkaar helpen en bouwen wat ons samenbrengt."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws