Badr Hari neemt wraak op Rico Verhoeven in maart 2018 - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Badr Hari neemt wraak op Rico Verhoeven in maart 2018

Badr Hari neemt wraak op Rico Verhoeven in maart 2018

Badr Hari en Rico Verhoeven opnieuw tegenover elkaar in maart 2018

De twee Glory kampioenen vochten eerder december vorig jaar tegen elkaar, maar Hari verloor wegens een technische knock out die tijdens de tweede ronde door een blessure aan zijn elleboog. De 32-jarige Hari werd vervolgens gediskwalificeerd, niet in staat om door te gaan, aangezien zijn arm niet geschikt was om mee door te vechten. Melden wij eerder deze week dat een gevecht niet echt waarschijnlijk zou zijn tussen beide vechters, lijkt dat nu ineens anders te zijn.

Badr Hari en Rico Verhoeven zullen opnieuw tegen elkaar vechten in maart 2018

 

Voor de Nederlandse Marokkanen goed nieuws

Marokkaans sport tv-kanaal Arryadia deelde een poster van de twee wereldklasse atleten op zijn Facebook-pagina op dinsdag met de titel, “Een wraak rematch tussen Badr Harry en Rico Verhoeven volgend jaar maart 2018”. De rematch wordt live uitgezonden op Arriyadia.  Voor de Nederlandse Marokkanen is dit goed nieuws, aangezien dit een geliefde zender onder hen is.

Eerst genezen dan weer vechten

Ondanks het feit dat de nederlaag werd geaccepteerd, verklaarde Hari dat het gevecht niet was afgelopen en beloofde dat hij volgend jaar weer terug zou komen, als Badr Hari zou zijn hersteld, om het weer tegen Verhoeven op te nemen.

In februari van dit jaar heeft het Nederlandse hooggerechtshof een vonnis uitgesproken tegen Hari van zes maanden in de gevangenis voor een aantal aanvallen in Amsterdam. Dit is onder andere voortgekomen uit een verergerde aanval tegen Koen Everink in de skybox in de Amsterdam Arena en een poging tot geweld in de Jimmy Woo nachtclub.

Rico in een volgend gevecht knock-out slaan

Hari is in het kader van een hogere voorziening tot twee jaar gevangenis veroordeeld, waaronder tien maanden in oktober 2015. Hij werd ook gevraagd om een schadevergoeding te betalen. Momenteel traint Hari dagelijks in de gevangenis om zijn belofte te vervullen om zijn rivaal Rico in een volgend gevecht knock-out te slaan.

Bekijk ook

Kazach krijgt 2 man knock-out tijdens oneerlijke MMA-wedstrijd

Kazach krijgt 2 man knock-out tijdens oneerlijke MMA-wedstrijd (video)

We zijn het inmiddels gewend de bizarre gevechten uit Rusland

Glory kampioen ‘Petch’ kansloos tegen oud-rivaal in beladen wedstrijd

Petchpanomrung de Glory Kickboxing vedergewicht kampioen leed vandaag een nederlaag tegen oud-rivaal Chujaroen Dabransarakham

Man slaat met boksbeugels slachtoffer in elkaar! 'Vechtsporter?'

Man slaat met boksbeugels slachtoffer in elkaar! ‘Vechtsporter?’ (video)

Een man werd in elkaar geslagen met een boksbeugel tijdens een vechtpartij

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page