Badr Hari meld zich bij Mike’s Gym en sparred iedereen eruit! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Badr Hari meld zich bij Mike’s Gym en sparred iedereen eruit!

Badr Hari meld zich bij Mike’s Gym en sparred iedereen eruit!

Hij is terug in Nederland en ziet er scherper uit dan ooit, Badr Hari die in Marokko een extreem training regime er op na houdt melde zich vandaag bij Mike’s Gym en liet even zien dat hij nog steeds een vechter is om rekening mee te houden. Daar waar hij overdag al een training doormaakte haakte Badr in de avond nog even aan tijdens de befaamde sparring sessie van de wedstrijdvechters van Mike’s.

Topvorm

Tijdens de sparring sessie was te zien dat Badr in topvorm is en met gemak de rondjes sparren doorliep, sterker nog men had het moeilijk om staande te blijven tegenover de door de wol geverfde Badr. Betekent de terugkomst van Badr naar Nederland dat hij toch zal aantreden tijdens GLORY 59 Amsterdam? In de vorm die hij nu bezit zal hij zeker bij GLORY 59 niet mistaan, zijn eventueel nader te bepalen tegenstander wie dat ook moge zijn zal het heel lastig krijgen.

Rico Verhoeven

De vechtsport kenners gaan er van uit dat een eventuele deelname van Badr aan GLORY 59, een opwarmertje zal zijn voor een eindejaar gevecht tegen regerend wereldkampioen Rico Verhoeven. Beide heren hebben nog een rekening te vereffen met elkaar, de aankomende periode zal uitwijzen wat er staat te gebeuren. Voor nu is het goed te zien dat een kickboks grootheid als Badr laat zien dat hij nog steeds een vechter is om rekening mee te houden.

Bekijk ook

VERBOD: UFC’er Benoit trillend op weegschaal, ziet gevecht verdampen

Ryan Benoit ging bijna letterlijk onderuit bij de officiële weging vandaag voor UFC Vegas 26

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page