Badr Hari levert gevecht tegen critici! 'Nog niet klaar' Nieuws
Nieuws

Badr Hari levert gevecht tegen critici! 'Nog niet klaar'

Badr Hari levert gevecht tegen critici! 'Nog niet klaar'

Badr Hari verloor gisteren tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek, een dag na de ontluikende nederlaag zinkt het verlies in en komen de commentaren. Had Badr door moeten pakken terwijl hij zijn rivaal alle hoeken van de ring liet zien.

Het AD maakte een samenvatting over de wedstrijd en concludeert dat het tijdperk van Badr (36) nog niet over is. Badr sloeg Wrzosek meerdere malen naar het canvas en de winst leek zeker. De Pool trapte tijdens een aanval van Badr tegen diens hoofd en deze ging KO. Daar waar andere media de topatleet al afschrijven, laat het AD een aantal experts aan het woord.

,,Wrzosek vocht als een C-klasser, dit had Badr moeten winnen", zegt een bron uit de vechtsportwereld die liever anoniem blijft. ,,Wellicht kan Badr niet meer zo incasseren als voorheen? Of was het gewoon een Lucky shot van Wrzosek?" Maar een feit blijft dat Badr domineerde.

Tijd genoeg

,,Hij is jong genoeg om door te gaan. Ik heb Branko Cikatić op 38-jarige leeftijd de K-1 zien winnen”, zei oud Badr trainer Thom Harinck eerder deze week tegen het AD. ,,Áls Hari doorgaat, wacht hem een gevecht tegen critici." Juist dat laatste lijkt er nu aan de hand: ,,Zoals het vaker gaat is men snel vergeten dat Badr aan de winnende hand was", aldus een fan aan het einde van het gevecht.

Hoe het ook zei, de fans van Badr hopen dat dit vierde verlies van Badr bij Glory niet het einde zal zijn van diens top carrière. Of zoals Badr's coach Said El Badaoui al zei: 'We zijn nog lang niet klaar. Lees hier meer in het AD. (leestijd 5 minuten).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws