Badr Hari komt terug, altijd let maar eens op! Nieuws
Nieuws

Badr Hari komt terug, altijd let maar eens op!

Badr Hari komt terug, altijd let maar eens op!

Stigmatisering van Badr Hari slaat helemaal nergens op!

Badr Hari komt terug, altijd let maar eens op!

Een aantal weken geleden ontvingen wij op de redactie een mail met de koptekst "Stigmatisering van Badr Hari slaat helemaal nergens op". Deze trok onze aandacht en wat schetste onze verbazing, het was een mail van een Nederlands fan die zijn hart eens wilde luchten. En het beleef niet bij die ene mail, er volgde er nog een aantal.

Badr wordt door veel mensen vergruist, ik snap er niks van?

In de mails vertelde de fan dat hij het niet snapte dat er een aantal mensen waren die Badr Hari in een kwaad daglicht lijken te willen zetten. Zijn verzoek was dan ook aan onze redactie of wij zijn verhaal niet eens wilde publiceren, want het lijkt wel dat Badr door veel mensen vergruisd wordt, ik snap er niks van? Zo mailde hij ons. Bij Vechtsport Info staan wij altijd open voor mensen die hun verhaal willen delen, maar meestal zijn dit anonieme verzoeken. En zitten deze boordevol negativiteit over van alles, echter deze fan vroeg of hij ons anders eens mocht bellen, om een en ander toe te lichten. Dus besloten wij hem zelf maar eens te bellen.

Interessant telefoon gesprek

Wij namen contact op met Henk, de man achter de mail. In het gesprek werd het al snel duidelijk waarom hij zich zoals hij het zelf noemde zich dood ergerde aan alle negativiteit die men over een top vechter klakkeloos maar in de lucht lijkt te gooien. Deze zogenaamde "keyboard helden" die zich veelal verschuilen achter hun toetsenbord (anoniem), en alle momenten aangrijpen om bijvoorbeeld Badr Hari neer te sabelen en te stigmatiseren vindt hij maar lafaards. Zo vertelde hij ook dat als hij zelf reageerde op bepaalde posts op internet dat hij zelf bedreigd werd, puur en alleen omdat hij het opnam voor Hari.

Simpel feit de criticasters zijn allemaal lafaards

"Kijk het is simpel zegt Henk, als je zo'n hekel hebt aan een bepaald persoon en in dit geval Badr Hari, heb dan het lef het hem in zijn gezicht te zeggen". Nee wat doet men, men gaat lekker zielig zitten te doen achter de PC of mobiel, en scheld er op los. Wat een helden toch! Kijk niet iedereen hoeft fan te zijn van een bepaald persoon, maar iemand genadeloos neerhalen met allerlei onzin is ongepast. Zo waren er foto's van Badr te zien van het hervatten van zijn trainingen bij Mikes Gym, en wat schrijft men? "Geen anabolen meer? Zo te zien heeft de gevangenis je geen goed gedaan!" en nog meer onzin. Om van te walgen gewoon zegt Henk.

Badr Hari komt terug, altijd! Let maar op!

Het verhaal van Henk en Badr Hari staat niet op zichzelf, mensen lijken nu eenmaal altijd hun mening te moeten ventileren. Echter zijn er maar een paar mensen die dit openlijk durven te doen. Dat is nu eenmaal zo als het is. En laten wij eerlijk zijn, internet etc maakt het een stuk makkelijker om op allerlei manieren mensen te bekritiseren, soms tot in het extreme. Henk vertelde ons afsluitend; "Badr Hari komt terug, altijd! Let maar op deze man is niet zomaar uit het veld te slaan. Voor mij is het een grote held en zeker een topvechter, en verdiend hij het om ook zo gezien te worden. En laten wij eerlijk zijn, hij die vrij is van enige zonde werpe de eerste steen"!

Voor mensen als Henk kunnen wij alleen maar respect hebben, want het opnemen voor iemand vergt meer lef dan stiekum van achter je PC een ieder te beschimpen!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws