Badr Hari: Kickboksen is de nummer één vechtsport ter wereld beter dan MMA en Boksen! Nieuws
Nieuws

Badr Hari: Kickboksen is de nummer één vechtsport ter wereld beter dan MMA en Boksen!

Badr Hari: Kickboksen is de nummer één vechtsport ter wereld beter dan MMA en Boksen!

Morgen zaterdag 3 maart ontmoeten de zwaargewichten Badr Hari en Hesdy Gerges elkaar opnieuw in de ring

Vooruitlopend op hun langverwachte rematch op GLORY 51 Rotterdam, en waar zij onafgemaakte zaken te regelen hebben als gevolg van hun onvergetelijke eerste gevecht bijna acht jaar is hier wat de hoofdsterren te zeggen hadden:

Badr Hari over zijn motivatie voor de partij

"Ik wil weer fans winnen. Ik wil meer fans hebben. Ik wil de volkskampioen worden. Ik wil dat mensen herkennen, ik wil dat mensen geloven en zien dat ik de beste ben. Dat is motivatie. Mensen gelukkig maken. Over de perceptie dat hij is veranderd: Mensen verbinden verandering met iets niet goed. Ik denk niet dat ik ben veranderd. Ik denk gewoon dat ik slimmer ben geworden. Ik ben al heel lang de slechterik; misschien is het tijd om van stijl te veranderen ..."

…of misschien niet."

Badr Hari: Kickboksen is de nummer één vechtsport ter wereld beter dan MMA en Boksen!

Over mogelijke boksgevechten met Deontay Wilder en Anthony Joshua

"Deontay is een geweldige atleet. Joshua is een geweldige atleet. Maar we zijn nog steeds vechters en ik zou ze altijd en overal tegemoet treden. Waarom zou ik toch naar boksen overstappen? Laat ze naar kickboksen komen. Ik heb de beste sport ooit. Ik denk dat kickboksen de meest verbazingwekkende sport ter wereld is. Het is beter dan [MMA], het is beter dan boksen, het is beter dan al die andere. Waarom zou ik gaan kijken wat ze doen? Laat ze komen kijken wat we doen. Kickboksen is de nummer één vechtsport ter wereld."

Over wie is de beste vechter behalve Badr Hari: "Ik ben het zelf zonder twijfel."

Hesdy Gerges over zijn conditionering en focus in de strijd:

"Ik voel me geweldig. Ik denk dat ik echt in de beste vorm ben. In mijn gedachten tenminste. Ik voel me net Maximus [uit de film Gladiator]."

Op zijn gameplan tegen Badr Hari: "Ik ga hem terugbetalen voor [wat is er gebeurd tijdens ons gevecht in] 2010. Hij zei dat hij me de titel gaf, maar hij gaf me niets; hij gaf op. Hij stopte zoals hij vele keren deed in andere gevechten en ik zal hem weer stoppen. En dat is het enige gameplan: laat hem stoppen. Breng hem naar een punt dat hem doet stoppen en dan is het gemakkelijk."

Op zijn persconferentie staredown met Badr Hari: "Toen we op de persconferentie waren, voelde ik vertrouwen in mezelf, 100% zelfvertrouwen. Maar ik zag het niet in zijn ogen. Als je terugkijkt naar de staredown voor het gevecht van 2010, was het alsof twee dieren klaar waren om elkaar te doden. Maar bij deze staredown, zag ik geen enkel vuur in hem. Misschien is dat de afgelopen weken veranderd, maar voor mij is het altijd hetzelfde, het vuur is er altijd voor mij elke dag."

Op eindelijk een rematch met Badr Hari: "Ik heb hier lang op gewacht. Ik was op weg om de strijd in 2010 te winnen. Hij had een goede eerste ronde. Ik kwam sterk terug in de tweede ronde en toen ik naar beneden ging, schopte hij me in mijn gezicht terwijl ik op de grond lag en werd gediskwalificeerd."

"Sindsdien hebben mensen gehandeld alsof hij de winnaar was omdat hij de eerste ronde won, maar het gevecht was nog niet in de buurt. Dat maakt me boos omdat ik weet wat ik voelde en hij weet wat hij voor dat moment voelde, en dus weet ik dat hij niet echt zelfvertrouwen heeft. Hij zal zaterdag door de hel moeten gaan. Hel. Ik hoop dat hij klaar is voor de oorlog."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws