Badr Hari is terug en traint bij Mikes Gym - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Badr Hari is terug en traint bij Mikes Gym

Badr Hari is terug en traint bij Mikes Gym

Badr is terug van weg geweest, en traint weer hard bij Mikes Gym

Badr Hari zijn cel straf zit er op en hij is weer flink aan het trainen geslagen bij Mike’s Gym in Oostzaan. Het lijkt er op dat het verblijf in de gevangenis hem flink heeft doen afvallen, echter ziet hij er scherp uit.

Badr is terug, en traint weer hard bij Mikes Gym
Fotos met dank aan Fight Nieuws!

Vervelende opmerkingen via Facebook

Fight News plaatste op Facebook enkele foto’s van Badr waar een aantal mensen zich helaas weer geroepen voelt om nare opmerkingen te plaatsen. Wat dit toch altijd is met mensen dat men op deze manier iemand naar benden wil halen is onbegrijpelijk en niet erg gepast. Maar goed er zijn ook een aantal die hard fans van Hari die hem een hart onder de riem steken.

Zo meld een fan: “Veel afgevallen. Trainen met een goed trainingsschema, eten volgens voedingsschema, eiwitten en aanvullende supplementen, discipline en sportvreugde, en alles komt weer goed in sha Allah. Waarschijnlijk heeft “het vast zitten tussen 4 muren stress” hem veel spiermassa gekost. Maar gelukkig hebben spieren een geheugen, dus komt denk ik vast wel weer goed”.

Top vechters

Bij Mike’s Gum trainen veel top vechters zoals Murthel Groenhart, dit zeer binnenkort tegen Cedric Doumbe zal staan om de wereld titel te veroveren. Hij traint hard en vol met discipline om deze taak te gaan volbrengen. Het zou mooi zijn als Groenhart de titel mee terug brengt naar Nederland. Dat dit een geweldig gevecht zal worden staat buiten kijf. Murthel ken het spel van Doumbe en zal zich naar verwachting niet mee laten slepen, maar er hard ingaan.

Badr is back

Hoe het ook zei, Badr is back en here to stay zo lijkt het althans. Het verleden zal moeten rusten en de toekomst zal bepalen wat er gaat gebeuren. Het is in onze ogen een ware kampioen en wij kijken er naar uit hem weer in de ring te zien. Overigens als je op de hoogte wilt blijven van nieuws scoops volg dan ook  Fight News via Facebook.

Fotos met dank aan Fight Nieuws!

 

Bekijk ook

IJS Boksen! Broer slaat broer ‘KO’: nieuwe vechtsport Ice Wars (video)

Jordan en Ben Kennedy sloegen flink op elkaar in tijdens het nieuwe vechtsport event Ice Wars

‘Niet janken!’ Deze sport is niet voor mietjes, incasseren maar…

Wellicht wel de hardste vorm van de Japanse vechtkunst

Badou Jack scoort waanzinnige KO op Hany Atiyo in Abu Dhabi (video)

Badou Jack breidde zijn huidige overwinningsreeks uit naar vier op rij gisteravond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page