'Badr Hari is nog steeds een van de gevaarlijkste vechters' Nieuws
Nieuws

'Badr Hari is nog steeds een van de gevaarlijkste vechters'

'Badr Hari is nog steeds een van de gevaarlijkste vechters'

Badr Hari mag dan wel tegen een knock-out verlies zijn aangelopen tegen Arkadiusz Wrzosek, toch blijft hij een van de gevaarlijkste vechters. De overwinning van de Pool op Badr wordt door velen omschreven als puur geluk.

Wie de wedstrijd heeft bekeken tussen Badr en Wrzosek kan niets meer dan constateren dan dat de kickbokslegende de overhand had. Badr domineerde de ring en het leek er op dat Wrzosek overweldigde was door het geweld wat op hem afkwam.

Op de goede weg

Badr mag dan verloren hebben maar staat er om bekend altijd terug te komen. Op zijn Instagram bevestigd Badr dat hij nog lang niet opgeeft; ,,Ik ben op de goede weg… en ik stop niet voordat ik de zwaargewicht divisie heb opgeschoond. "

Critici beweren echter dat einde carrière is voor Badr en hij beter kan stoppen. Maar daar denkt Badr nog lang niet over. Ook Glory de werkgever van de topvechter staat vierkant achter hem. ,,Hij bewees dat hij nog steeds een van de gevaarlijkste zwaargewichten in het spel is", aldus Glory. ,,Badr Hari's zoektocht naar de zwaargewicht titel gaat verder. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws