BADR HARI: 'Ik heb vertrouwen in de Marokkaanse koning' Nieuws
Nieuws

BADR HARI: 'Ik heb vertrouwen in de Marokkaanse koning'

BADR HARI: 'Ik heb vertrouwen in de Marokkaanse koning'

Zo zegt kickbokslegende Badr Hari vandaag in een Instagram post waar hij de aanpak van de Marokkaanse regering prijst om het Coronavirus een halt toe te roepen door zondag het land hermetisch te sluiten.

"Ik wil Zijne Majesteit Koning Mohammed VI bedanken voor zijn sterke leiderschap en zijn actie om de gezondheid en veiligheid van zijn volk te beschermen." Badr heeft niet alleen levende worden voor de koning maar ook voor de overige instanties in zijn geboorteland.

Gestrande Nederlanders

"Ik wil ook de lokale autoriteiten, de openbare strijdkrachten, de nationale politie, de Koninklijke Rijkswacht, de hulpdiensten en natuurlijk alle dokters, verpleegsters en ziekenhuispersoneel bedanken die dag en nacht werken om te vechten voor het leven van mensen."

"Ik heb vertrouwen in een mooie toekomst en in de mensen van Marokko." Zondag word bekend dat ook het luchtruim dicht gaat in het land, er zouden 500 Nederlanders per vliegtuig worden opgehaald maar door het afsluiten van het land gooit dit roet in het eten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws