VIDEO: Badr Hari heeft alles om GLORY kampioen te worden zegt GLORY baas Marshall Zelaznik Nieuws
Nieuws

VIDEO: Badr Hari heeft alles om GLORY kampioen te worden zegt GLORY baas Marshall Zelaznik

VIDEO: Badr Hari heeft alles om GLORY kampioen te worden zegt GLORY baas Marshall Zelaznik

Hij is pas aangesteld als de CEO bij GLORY, maar Marshall Zelaznik is zeer duidelijk over de Nederlandse vechters!

In een interview met de Telegraaf (Telesport) zegt Marshall Zelaznik groot respect te hebben voor de Nederlandse kickboksers binnen de GLORY promotie. Hij verwacht dat deze de aankomende jaren een nog belangrijkere rol zullen aannemen binnen GLORY. De reputatie is goed en zij hebben al veel laten zien zegt hij.

Badr Hari de nieuwe GLORY kampioen

Over Badr is hij ook heel duidelijk, deze heeft volgens hem alles in huis om de nieuwe kampioenen GLORY te worden en hiermee Rico Verhoeven van zijn troon te stoten. Maar eerst zal hij zijn partij tegen Hesdy Gerges moeten uitvechten, waar beide nog wat recht te zetten hebben. De Telgraaf zou zichzelf niet zijn als zij natuurlijk weer even moeten terug grijpen naar het verleden van zowel Badr als Gerges en dat zij beiden in verband worden gebracht met criminele activiteiten, en in de gevangenis hebben gezeten. Een beetje zonde en onnodig in onze ogen want de vechtsport zit juist positief in de lift.

Verleden Badr geen obstakel om kampioen te worden

Op de vraag of het verleden de vechters parten zouden kunnen spelen is Marshall Zelaznik ook heel duidelijk, natuurlijk wordt er gekeken hoe en wie men is. Echter kijken wij liever naar de huidige situatie, en terug kijken in het verleden lost niets op. een heel goed antwoord want wat Marshall Zelaznik zegt is waar, het verleden ligt achter een ieder dus waarom dan daarop terugkomen. Maar goed het wordt een mooie periode voor de kickboks fans als het aan GLORY ligt, en met de stappen die zij maken lijkt dat ons zeker het geval.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws