Badr Hari grote steun voor van ongeluk herstellende Robin van Roosmalen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Badr Hari grote steun voor van ongeluk herstellende Robin van Roosmalen

Badr Hari grote steun voor van ongeluk herstellende Robin van Roosmalen

Badr Hari grote steun voor door ongeluk getroffen Robin van Roosmalen

Robin van Roosmalen de voormalige GLORY Kickbokskampioen, verloor zijn zus in een auto-ongeluk eerder dit jaar. De kickbokser belandde in het ziekenhuis waar hij een flinke operatie onderging. Badr Hari is een van de mensen die hem van grote steun zijn.

Het ongeluk in januari dit jaar schokte de vechtsportwereld, Melissa (29) en Robin waren onafscheidelijk als broer en zus, maar het noodlot maakte een einde aan het leven van de levenslustige jonge vrouw. De twee kregen autopech en werden aangereden door een vrachtauto.

In de Telegraaf doet Robin voor het eerst zijn verhaal en zegt veel steun te hebben gekregen. Ook kickbokslegende Badr Hari is van grote steun, ook hij verloor zijn zus ook op jonge leeftijd ,,„Ik heb van heel veel mensen berichten of kaartjes gehad. Sommigen hebben even gewacht, maar uiteindelijk hebben velen van zich laten horen. Dat voelde erg fijn”, zegt Robin tegen de Telegraaf.

Steun doet mij goed

„Hij loopt er niet mee te koop, maar Badr heeft mij dagenlang appjes en spraakmemo’s gestuurd. Ik hoorde gewoon het verdriet in zijn stem. Hij heeft hetzelfde meegemaakt met zijn zus, die ook op jonge leeftijd is overleden”, aldus Robin.

Het is nog niet zeker of Robin ooit weer zal terugkeren naar de ring. Daar is het nu nog te vroeg voor en de artsen kunnen dit pas volgend jaar beoordelen. „Daar kunnen de dokteren volgend jaar waarschijnlijk pas meer over zeggen. Als ik volledig herstel, wil ik weer vechten, maar dan moet ik fysiek gezien echt weer honderd procent de oude zijn.” Lees hier meer in de Telegraaf

Bekijk ook

Zure verliezer! ‘Rot op uit die boksring’ (video)

Je bent een echte kampioen, vergeet de rest.

Multitalent Geraldo Holzken wint ZNL-bokstitel

De jonge Holzken kan met recht een van Nederlands grootste multitalenten genoemd worden

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page