Badr Hari denkt niet aan stoppen: 'Wie heeft dat gezegd' Nieuws
Nieuws

Badr Hari denkt niet aan stoppen: 'Wie heeft dat gezegd'

Badr Hari denkt niet aan stoppen: 'Wie heeft dat gezegd'

Badr Hari tekende recentelijk wederom een contract bij Glory. hiermee zijn gelijk de geruchten uit de lucht dat de topkickbokser zou stoppen.

Niet alleen tekende Badr bij voor een aantal gevechten, ook heeft hij de wereldtitel van Rico Verhoeven nog steeds op zijn verlanglijstje staan. In een interview met het AD zegt de kickbokslegende nog lang niet te denken aan stoppen. ,,Ik sla nog steeds als Badr Hari", is de kop bij het artikel van het AD die de kickbokser spraken.

Na zijn verlies vorig jaar september tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek, kwamen een aantal berichten naar buiten dat Badr zou stoppen en het einde carrière zou zijn. Het werd een tijd stil tot vorige week waar de aankondiging kwam dat de topatleet nog wel even door gaat knokken. Aan stoppen denkt Badr dan nog lang niet.

Geef nog lang niet op

,,Wie heeft dat gesuggereerd? Ik in elk geval niet. Ik hou er nog altijd van om te trainen en op het hoogste niveau te vechten.” Om dit kracht bij te zetten staat Badr op 19 maart geboekt voor een herkansing tegen Wrzosek in Hasselt België tijdens Glory 80.

Op social media liet Badr al blijken in ieder geval Wrzosek geen makkelijke wedstrijd te geven, sterker nog deze zal de kracht van zijn stoten nogmaals voelen. Badr domineerde de eerste wedstrijd tegen de Pool totdat deze hem KO trapte (meer lezen in het AD, KLIK HIER).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws