Badr Hari deelt update: 'Maak je geen zorgen!' Nieuws
Nieuws

Badr Hari deelt update: 'Maak je geen zorgen!'

Badr Hari deelt update: 'Maak je geen zorgen!'

Badr Hari heeft na een lange serie van mysterieuze berichten zijn Instagram op zwart gezet. Toch deelde de topkickbokser in zijn Insta Stories vandaag een update.

Volgens velen zou er iets aan de hand zijn met kickbokslegende Badr, echter blijkt er niets aan de hand maar weet de topatleet zijn fans flink in spanning te houden. Het account van de kickbokser die maar liefst meer dan 3 miljoen volgers wereldwijd heeft is een tijd onderdeel van allerlei complot theorieën geweest.

Goed op weg

Zo zouden de berichten van de afgelopen periode geheime boodschappen bevatten en zou het Insta account van Badr gehacked zijn. Dat alles bleek niet waar en het gaat zijn gangetje. In een update vandaag meld Badr dat hij flink aan het trainen is en men zich geen zorgen hoeft te maken.

Badr Hari deelt update: 'Maak je geen zorgen!'

,,We werken....Maak je geen zorgen", aldus de korte tekst bij een afbeelding inzicht geeft in de training discipline van de atleet. 'Wat een training' is te lezen naar aanleiding van de top prestatie. Geruchten gaan dat Badr in februari een terugkeer zou maken naar de kickboksring.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws