Badr Hari de ring in tijdens GLORY 60 Lyon Frankrijk, uitdager bekend! Nieuws
Nieuws

Badr Hari de ring in tijdens GLORY 60 Lyon Frankrijk, uitdager bekend!

Badr Hari de ring in tijdens GLORY 60 Lyon Frankrijk, uitdager bekend!

Rico vs Badr

Het doel is eenvoudig voor Zinedine, die in eerste instantie de licht zwaargewicht titel wil winnen tegen Artem Vakhitov en dan Badr Hari in een Superfight zal bevechten. Als je simpelweg je huiswerk doet is het een logische stap, ook voor een eventueel eindejaar gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari om de onbetwiste zwaargewicht wereldkampioen bij GLORY te kronen. Een gevecht dat zeker moet gaan plaatsvinden want immers hebben Badr en Rico nog een rekening openstaan. Ook Verhoeven lijkt klaargestoomd te worden voor het einde van het jaar, hij vecht in september op GLORY 59 tegen een nog bekend te maken tegenstander, waarvan wordt verwacht dat dit Guto Inocente zal zijn.

Filmpjes

Een verzoek van Zinedine aan GLORY werd drie dagen geleden ingediend, echter heeft de kickboks organisatie zich nog niet uitgesproken over het onderwerp. Wat opvalt dat het gevecht van Zinedine op GLORY 57, die gepland stond op zaterdag 25 augustus, net is geannuleerd. Ook verschijnen er plotseling highlight filmpjes van Zinedine op de officiële social media accounts van GLORY.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws