Home / Nieuws / Badr Hari de ring in tijdens GLORY 60 Lyon Frankrijk, uitdager bekend!

Badr Hari de ring in tijdens GLORY 60 Lyon Frankrijk, uitdager bekend!

De geruchtenstroom dat Badr Hari wel eens zijn opwachting zou kunnen gaan maken tijdens GLORY 60, welke plaatsvindt op 20 oktober aanstaande in Lyon, Frankrijk wordt steeds groter. De Franse toonaangevend website BOXE.MAG wist te melden dat Zinedine Hameur-Lain officieel een uitdaging heeft gedaan richting Badr en dit bij GLORY Kickboxing te kennen heeft gegeven. Zinedine HAMEUR-LAIN (63-27, 49 KO), is een van de Fransen die het meest aanwezig is en die het meeste succes heeft bij GLORY. Sinds hij in 2015 bij GLORY zijn opwachting maakte, heeft hij al negen keer gevochten en zes overwinningen behaald tegen 3 verliezen. Ook heeft hij een harde KO in huis, want hij heeft in zijn winst reeks vijf knockouts op zijn naam gezet.

Rico vs Badr

Het doel is eenvoudig voor Zinedine, die in eerste instantie de licht zwaargewicht titel wil winnen tegen Artem Vakhitov en dan Badr Hari in een Superfight zal bevechten. Als je simpelweg je huiswerk doet is het een logische stap, ook voor een eventueel eindejaar gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari om de onbetwiste zwaargewicht wereldkampioen bij GLORY te kronen. Een gevecht dat zeker moet gaan plaatsvinden want immers hebben Badr en Rico nog een rekening openstaan. Ook Verhoeven lijkt klaargestoomd te worden voor het einde van het jaar, hij vecht in september op GLORY 59 tegen een nog bekend te maken tegenstander, waarvan wordt verwacht dat dit Guto Inocente zal zijn.

Filmpjes

Een verzoek van Zinedine aan GLORY werd drie dagen geleden ingediend, echter heeft de kickboks organisatie zich nog niet uitgesproken over het onderwerp. Wat opvalt dat het gevecht van Zinedine op GLORY 57, die gepland stond op zaterdag 25 augustus, net is geannuleerd. Ook verschijnen er plotseling highlight filmpjes van Zinedine op de officiële social media accounts van GLORY.

Bekijk ook

Conor McGregors eerste tweet ooit naar UFC baas Dana White

De eerste tweet van Conor McGregor die naar Dana White is gestuurd, is online opgedoken ...

TOP PROMOTOR BAS BOON: ‘GLORY Kickboxing is een blijvertje’

Bas Boon (midden) Vorige week bracht de Nederlandse journalist Giovanni Tjin het verhaal dat GLORY ...

WRAAK GEVECHT: Katie Taylor vs Delfine Persoon definitief

Het ziet er naar uit dat de Belgische Delfine Persoon haar kans op wraak krijgt ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page