? Badr Hari als bokser, ESBC voegt topvechter toe aan rooster Nieuws
Nieuws

? Badr Hari als bokser, ESBC voegt topvechter toe aan rooster

? Badr Hari als bokser, ESBC voegt topvechter toe aan rooster

Badr Hari maakt een cross-over naar het boksen. De kickbokslegende zal te zien zijn als speelbaar in de nieuw te lanceren ESBC game die uit komt voor de populaire game consoles. Naast Badr zal ook Glory collega Cedric Doumbé in de game toegevoegd worden.

eSports Boxing Club (ESBC) is een realistisch boksspel dat vanaf het begin is ontwikkeld in samenwerking met de professionele boksgemeenschap. De langverwachte ESBC game beloofd een innovatie op gaming gebied.

Grote namen

Het aantal bekende boksers, nu ook kickboksers en MMA-vechters maken hun opwachting in de revolutionaire boksgame. De ontwikkelaars van de game maakten bekend dat ook voormalige UFC-kampioen en huidig Bellator titelhouder Cris Cyborg de digitale gelederen komt versterken.

ESBC heeft al een groot aantal bekende vechters weten te strikken voor de game, een uitgebreid overzicht vindt je op de rooster pagina van de game.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws