Back 2 Basic met Team Fighting Skillz, meld je aan voor een seminar! Nieuws
Nieuws

Back 2 Basic met Team Fighting Skillz, meld je aan voor een seminar!

Back 2 Basic met Team Fighting Skillz, meld je aan voor een seminar!

Boxing vs ITF Taekwon-do

Back 2 Basic

De Back 2 Basic seminar is een visie op het staand gevecht. De focus ligt hierbij op de “Basic Fundamentals”. Een solide basis is belangrijk voor een sporter om zich verder door te kunnen ontwikkelen. Met uitzondering van Back 2 Basic seminar voor het Boksen, vormen ITF Taekwon-do kicks en Boksen de basis voor de training. Maar door jaren ervaring in meerdere vechtsport disciplines zullen ook andere elementen in voorkomen. Wij brengen de seminar naar jullie toe, op eigen locatie in een vertrouwde omgeving met ruimte voor persoonlijke aandacht. Het is een inspirerende, leuke, leerzame en technische training van rond de 2,5 uur voor zowel leerlingen en leraren. De seminars worden verzorgt door de volgende instructeurs: Rene Prins, Kenneth Sewbalak en Dirdjen Lewerissa.

De focus ligt op de volgende elementen:

Voetenwerk | Dekking & Blokken | Trappen & Stoten | Combinaties Fighting Skillz heeft 3 seminars ontwikkeld. Waarbij de BASIS steeds als een rode draad door de training heen loopt. Daarom beginnen we dan ook met de Back 2 Basic seminar.

Letterlijk terug naar de basis, deze bestaat o.a. uit
voetenwerk, dekking, stoten en trappen, ect.

Counter Attacks

Het parreren, ontwijken en blokken van een aanval en
de daarbij behorende tegenaanval.

Special Techniques

Met vriendelijke groet,
Team Fighting Skillz

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws