Autodief geklapt door MMA-vechter! 'Baby en vrouw gered' (video)
Home / Nieuws / Autodief geklapt door MMA-vechter! ‘Baby en vrouw gered’ (video)

Autodief geklapt door MMA-vechter! ‘Baby en vrouw gered’ (video)

Autodief geklapt door fastfood medewerker! 'MMA-Actie'

Een medewerker van Chick-fil-A, een van de populaire fastfoodrestaurants in Florida verijdelde een carjacking en ontvoering gisteren. De amateur MMA-vechter pakte de beoogde dief en ontvoerder keihard aan.

De behulpzame jongeman leek meer op UFC-ster Conor McGregor dan een fastfood medewerker tijdens het incident door een goed uitgevoerde MMA-actie op de verdachte uit te voeren. Volgens het Okaloosa County Sheriff’s Office greep de 43-jarige William Branch de autosleutels van een vrouw. Deze zat met haar baby in de auto, vervolgens probeerde Branch haar voertuig te stelen met bieden er nog in.

Volgens de politie schreeuwde de vrouw om hulp en toen kwam een ​​jonge medewerker van Chick-fil-A in actie. Op een video die door een getuige is gemaakt, is te zien hoe de man zich vastklampte aan Branch en de man in een guillotine verwurging nam … voordat hij hem naar de grond bracht.

Goed gedaan jochie

De stafmedewerker van het restaurant worstelde toen enkele ogenblikken met Branch – voordat hij hem uiteindelijk onderwierp. De politie arriveerde later ter plaatse en arresteerde Branch en boekte hem op beschuldiging van carjacking met een wapen en geweldpleging. Later prezen ze de Chick-fil-A medewerker voor zijn moed.

“Een grote pluim voor deze jonge man voor zijn moed!” aldus de politie in een verklaring. Volgens de politie werd de werknemer geslagen tijdens het handgemeen, maar raakte hij niet ernstig gewond. Dit was volgens hemzelf te wijten aan zijn MMA-training.

Bekijk ook

Afpersing naakt fotos'! Bekende kickbokser seksueel roofdier

Afpersing naakt fotos’! Bekende kickbokser seksueel roofdier

De kickboks-ster bekend onder zijn strijdnaam

Beveiliger is vechtmachine! 'Kopt winkeldief neer' (video)

Beveiliger is vechtmachine! ‘Kopt winkeldief neer’ (video)

Op sociale media geüploade beelden gingen viraal

'Stelletje idioten!' Karateka's gestraft na verliezen wedstrijden?

‘Stelletje idioten!’ Karateka’s gestraft na verliezen wedstrijden? | video

Er is wat gegil van omstanders lijken zich er mee te willen bemoeien.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page