Autodief geklapt door MMA-vechter! 'Baby en vrouw gered' (video) Nieuws
Nieuws

Autodief geklapt door MMA-vechter! 'Baby en vrouw gered' (video)

Autodief geklapt door MMA-vechter! 'Baby en vrouw gered' (video)

Een medewerker van Chick-fil-A, een van de populaire fastfoodrestaurants in Florida verijdelde een carjacking en ontvoering gisteren. De amateur MMA-vechter pakte de beoogde dief en ontvoerder keihard aan.

De behulpzame jongeman leek meer op UFC-ster Conor McGregor dan een fastfood medewerker tijdens het incident door een goed uitgevoerde MMA-actie op de verdachte uit te voeren. Volgens het Okaloosa County Sheriff's Office greep de 43-jarige William Branch de autosleutels van een vrouw. Deze zat met haar baby in de auto, vervolgens probeerde Branch haar voertuig te stelen met bieden er nog in.

Volgens de politie schreeuwde de vrouw om hulp en toen kwam een ​​jonge medewerker van Chick-fil-A in actie. Op een video die door een getuige is gemaakt, is te zien hoe de man zich vastklampte aan Branch en de man in een guillotine verwurging nam … voordat hij hem naar de grond bracht.

Goed gedaan jochie

De stafmedewerker van het restaurant worstelde toen enkele ogenblikken met Branch - voordat hij hem uiteindelijk onderwierp. De politie arriveerde later ter plaatse en arresteerde Branch en boekte hem op beschuldiging van carjacking met een wapen en geweldpleging. Later prezen ze de Chick-fil-A medewerker voor zijn moed.

“Een grote pluim voor deze jonge man voor zijn moed!” aldus de politie in een verklaring. Volgens de politie werd de werknemer geslagen tijdens het handgemeen, maar raakte hij niet ernstig gewond. Dit was volgens hemzelf te wijten aan zijn MMA-training.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws