Autocoureur deelt klappen uit tijdens racepauze! 'Valse start' (video) Nieuws
Nieuws

Autocoureur deelt klappen uit tijdens racepauze! 'Valse start' (video)

Autocoureur deelt klappen uit tijdens racepauze! 'Valse start' (video)

Andrew Grady moest worden weggesleept nadat hij Davey Callihan had aangevallen terwijl deze nog in zijn auto zat. Het incident welke gisteren plaatsvond tijdens NASCAR gaat viraal op social media. En luidde een valse start in van de race.

Beide racers plaatsten zich naar de onderste pole-posities van Heat Race 1, wat mogelijk hun frustraties op weg naar de race verklaart. Toen er een korte rustpauze was vloog Grady op de auto van Callihan af en beukte die een paar keer door het open raam in het gezicht.

Koppijn

Zoals racefans weten, is Martinsville Speedway echter geen onbekende voor onderlinge knokpartijen tussen coureurs. De ValleyStar Credit Union 300 is een onderdeel van NASCAR Roots, een groep van regionale stockcar-racedivisies en circuits die zijn goedgekeurd door NASCAR.

Daar wordt en nog weleens op los gebokst tussen coureurs die elkaar op de baan het leven zuur maakte. ,,Kijk Grady gaat als een Mike Tyson op steroïden los op Callihan", schreef een race fan als commentaar. ,,Zo die beuken komen aan daar moet hij wel koppijn aan overhouden", reageerde een ander.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws