Autistische jongen mishandeld: MMA-vechter jaagt op dader Nieuws
Nieuws

Autistische jongen mishandeld: MMA-vechter jaagt op dader

Autistische jongen mishandeld: MMA-vechter jaagt op dader

Junior dos Santos, voormalig UFC-kampioen zoekt de daders van een laffe aanval op een Autistische jongen. De vechter roept op tot actie en is woest.

In een video die opdook via social media is te zien dat de jongen van achteren aangevallen wordt door een mede leerling op school. Hij krijgt een flinke stoot tegen het hoofd en vraagt verward waar hij dit aan verdiend heeft (lees verder onder Insta post).

De dader die zich gesterkt voelt door een aantal medestanders zegt; ,,Dit krijg je er van als je niet wilt vechten. De laffe actie wekte de woede van een groot aantal mensen, waaronder ook een aantal bekende vechters als Dos Santos.

Oppakken die lafaard

,,Mijn bloed kookt! Deze lafaard moet gearresteerd worden! Ze sloegen een autistisch kind en erger nog, van achteren", reageert Dos Santos die de video deelde in hoop de dader te vinden. ,,Waar zijn de ouders van die jongens? En de school, wat doe je eraan?"

De Braziliaanse MMA-vechter en UFC kampioen is niet de enige die in het geweer komt voor de jongen, ook Dillon Danis een collega vechter die bij Bellator MMA onder contract staat is op zoek naar de daders. Hij biedt aan de jongen te gaan trainen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws