'Astma Puffer!' UFC-vechter tekent uitdagend contract
Home / Nieuws / ‘Astma Puffer!’ UFC-vechter tekent uitdagend contract

‘Astma Puffer!’ UFC-vechter tekent uitdagend contract

'Astma Puffer!' UFC-vechter Greg Hardy tekent bij BKFC

Greg Hardy voormalig UFC-vechter, heeft getekend bij Bare Knuckle boksorganisatie BKFC. Hardy vocht zijn UFC-contract uit tijdens UFC 272 tegen Serghei Spivac, waar hij verloor door TKO in de eerste ronde. Vrijwel direct daarna werd Hardy de laan uitgestuurd door de UFC.

Nadat hij was ontslagen, zei Hardy dat hij wilde testen of een andere organisatie hem op zou pakken. Hij had zich zelf heeft aangemeld om in oktober zijn prof boksdebuut te maken. Maar hij heeft ook een deal gesloten met BKFC waar organisatie-president David Feldman enthousiast over is. Al zijn de sommige fans dit niet.

Erg blij

,,Ik ben verheugd om met Greg te gaan werken”, zei Feldman in een persbericht. ,,Hij is een geweldige atleet met snelheid en ongelooflijke kracht, zoals hij heeft laten zien in de UFC en NFL. Hij wil zichzelf testen in blote vuist boksen en heeft de afgelopen maanden getraind voor een gevecht. “

,,Zwaargewicht is een van onze stevigste divisies en zijn vaardigheden passen er precies in. We zullen binnenkort de datum, locatie en zijn tegenstander bekendmaken.” De fans zijn minder enthousiast en reageerde afwijzend. ,,Als dit maar goed gaat, de laatste keer greep Greg naar zijn astma puffer”, aldus een van de reacties van fans. ,,Hij wordt daar totaal gesloopt die is een levensgevaarlijk contract.”

Hardy die aan astma lijdt kwam in het nieuws doordat hij tijdens een UFC wedstrijd buiten adem raakte. Het team van Hardy voorzag de vechter van een inhalator met medicijnen. Fans vonden dit niet eerlijk omdat er wellicht stimulerende middelen in zouden hebben gezeten. De wedstrijd werd als een no-contest beoordeelt door dit incident. Hardy protesteerde maar haalde bakzeil.

Bekijk ook

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Live kijken naar kickbokslegende Buakaw's comeback op 6 juli? 'Zo doe je dat'

Live kijken naar kickbokslegende Buakaw’s comeback op 6 juli? ‘Zo doe je dat’

Buakaw Banchamek maakt een comeback.

Beveiliger schiet overvaller dood! 'MMA-training helpt' (video)

Beveiliger schiet overvaller dood! ‘MMA-training helpt’ (video)

Nilton César Silva Aguiar een veroordeelde moordenaar moest het met zijn leven bekopen vorige week maandag.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page