Asena Korsten naar WK Thaiboksen in Thailand - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Asena Korsten naar WK Thaiboksen in Thailand

Asena Korsten naar WK Thaiboksen in Thailand

Sponsoring rond voor Asena Korsten, op naar het WK Thaiboksen!

Eerder deze week deze deden wij een oproep voor sponsors die Asena Korsten wilden steunen om naar het WK Thaiboksen in Thailand te kunnen laten gaan. Zij was al geselecteerd echter moeten de vechters die naar het WK in Thailand gaan zelf zorgen voor sponsoren om de reis en het verblijf te kunnen bekostigen.

Help Asena Korsten op weg naar het WK Thailand, wordt sponsor!

Het is gelukt ik ga naar Thailand!

Asena berichte ons dat de sponsoring rond is en wij feliciteren haar daar van harte mee, deze topper zal gaan knallen op het WK, en is als een voorbeeld voor vele meisjes die ook een vechtsport willen beoefenen. Zij is een ware ambassadeur voor de sport en levert een positieve bijdrage aan het promoten van de sport in Nederland.

Schande dat er geen geld voor is

Wij vinden het zelf een grote schande voor de vechtsport dat de overheid geen potje heeft voor sporters zoals Asena. Vechtsporten zijn nog steeds een onder geschoven kindje, wel is er recentelijk een Vechtsport Autoriteit in het leven geroepen die zogenaamd de vechtsport moet gaan reguleren. Maar geld voor dit soort jongen talenten is er niet. Uit de praktijk gaan al stemmen op dat de duur betaalde personen die de Vechtsport Autoriteit aanvoeren beter besteed zouden zijn aan dit soort talenten.

WK Thaiboksen selectie rondes

De top vechters uit Nederland die mee mogen naar het WK in Thailand zijn door de wereldwijde thaiboksbond uitgenodigd om mee te doen na een zware selectie. In Bangkok sluit Asena zich aan bij de rest van het Nederlandse team. Wij gaan er van uit dat de Nederlandse deelnemers er met de prijzen vandoor gaan. Immers liggen de Namen van Ramon Dekkers en Rob Kaman nog vers in het geheugen, twee toppers die Nederland op de kaart hebben gezet in Thailand. Wij wensen Asena en haar teamleden veel succes op het WK. OSU!

 

Bekijk ook

Elleboog koning maakt gehakt van rivaal in bloedig gevecht

Bloedbad! Elleboog koning maakt gehakt van rivaal | video

Met een paar venijnige elleboogstoten

Boksster Bridges halfnaakt bij weging wedstrijd | video

Boksster Bridges halfnaakt bij weging wedstrijd | video

Ebanie Bridges weet hoe zij de aandacht moet trekken

Van Shaolin monnik tot UFC-ster! 'Dit is de Monkey King'

Van Shaolin monnik tot UFC-ster! ‘Dit is de Monkey King’

Na een training bij Shaolin Masters besloot Song zijn nieuwe MMA-droom na te jagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page