Arrestatiebevel tegen UFC vechter Jon Jones uitgevaardigd Nieuws
Nieuws

Arrestatiebevel tegen UFC vechter Jon Jones uitgevaardigd

Arrestatiebevel tegen UFC vechter Jon Jones uitgevaardigd
Arrestatiebevel tegen UFC vechter Jon Jones uitgevaardigd

De populaire UFC-vechter Jon 'Bones" Jones bevindt zich in de problemen met de Amerikaanse justitie.

Jones wordt aangeklaagd voor een incident dat in april bij een stripclub plaatsvond. Zijn woordvoerder zegt dat hij niets over die aanklacht wist totdat KRQE News 13 hem op de hoogte bracht. Ongeveer twee weken geleden verdedigde Jones zijn UFC Light Heavyweight titel tegen Thiago Santos.

Het arrestatiebevel komt voort uit een bezoek aan de Eubank Showclub in april. Volgens de politie van Albuquerque beweert een serveerster uit de stripclub dat Jones haar ten onrechte had geslagen en haar op zijn schoot had getrokken en haar nek kuste, terwijl zij aan het werk was.

Borgsom betaald

Een woordvoerder van Jackson Wink waar Jones traint, betwist de aantijgingen tegen Jones en zegt dat KRQE News 13 de eerste was die hem op de hoogte bracht van het bevelschrift. Zondag ging Jones betaalde Jones een borgsom van $ 300, zodat hij op vrije voeten kan blijven.

James Hallinan, een woordvoerder van Jones, heeft op de volgende verklaring gegeven: "Vandaag hebben de media de heer Jones verteld over een valse beschuldiging tegen hem. Jones en meerdere getuigen, staan ​​klaar om de kwaadaardige leugens over hem aan het publiek feitelijk te weerleggen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws