Anti-Homo: 'Khabib moet zijn land zuiver houden' Nieuws
Nieuws

Anti-Homo: 'Khabib moet zijn land zuiver houden'

Anti-Homo: 'Khabib moet zijn land zuiver houden'

Khabib Nurmagomedov, de voormalige UFC-lichtgewicht kampioen zal veel steun krijgen als hij besluit in te gaan op de oproep om minister van Cultuur in Dagestan te worden. Afgevaardigde van de Doema, Vitaly Milonov onthulde dat hij zou stemmen voor Nurmagomedov om een ​​sleutelrol te spelen in het ministerie.

De Russische politicus steunt de oproep van een rapper Vasily Vakulenko om Khabib minister van Cultuur in Dagestan te maken vanwege de conservatieve opvattingen van de vechter. Zo zou de vechter mee kunnen werken om het land homo vrij te houden, onder andere op tv en in de media.

,,Ik weet niet wat voor soort minister van Cultuur van Dagestan Khabib kan blijken te zijn, maar hij kan bijvoorbeeld worden opgenomen bij de deskundigen van het ministerie van Cultuur, zodat hij geen enkele vorm van homoseksualiteit op de schermen toestaat", Zei Milonov.

Dictator

Dat de opvattingen niet van deze tijd zijn en uiterst discriminerend kan de politicus weinig schelen. Homofobie is het land niet vreemd, mede door de invloed van Tsjetsjenië en diens dictator, Ramzan Kadyrov. Lange tijd verbleef Khabib in de gunst van Kadyrov, maar lijkt aan de kant gezet en vervangen door Khamzat Chimaev.

Ondanks het aanbod blijft Khabib vrijblijvend over een politieke carrière na zijn pensionering. In 2018 kreeg Nurmagomedov naar verluidt al eens een baan aangeboden als assistent van Vladimir Vasilyev, het hoofd van de Republiek Dagestan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws