ANTI COVID 19: UFC-vechter daagt politicus uit tot gevecht Nieuws
Nieuws

ANTI COVID 19: UFC-vechter daagt politicus uit tot gevecht

ANTI COVID 19: UFC-vechter daagt politicus uit tot gevecht
ANTI COVID 19: UFC-vechter daagt politicus uit tot gevecht

Een Australische MMA-vechter heeft de premier van Victoria uitgedaagd tot een gevecht. Dit vanwege de strikte COVID-19 lock-down maatregelen.

Voormalig UFC vechter Vik Grujic heeft de premier van zijn provincie uitgedaagd voor een knokpartij. Grujic ontkend dat het coronavirus bestaat en wil een statement maken. Hij heeft ook opgeroepen dat Andrews moet worden gelyncht.

"Het enige dat slecht is, ben jij," tweette Grujic vorige week tegen Andrews. "Jij bent kwaadaardig. U betaalt een hoge prijs voor uw verraad. Mensenrechtenschendingen. Door de staat gefinancierde propaganda via de reguliere media. Vergelding komt eraan. "

Totaal gek

De tweet van Grujic was bedoelt als boodschap tegen de strikte coronamaatregelen. Grujic heeft de afgelopen maanden beweerd dat het coronavirus een grap is. En zegt dat "het communisme oppermachtig is in Melbourne, Australië.

Begin augustus riepen stelde de autoriteiten van Melbourne strengere maatregelen in. Nadat de gevallen van COVID-19 in Victoria in juli sterk waren gestegen. Er is een avondklok ingesteld, scholen geven alleen nog online lessen. Inwoners mogen alleen reizen binnen een straal van 5 kilometer rond hun huis voor essentiële diensten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws