Anthony Joshua ziet Francis Ngannou als mogelijke tegenstander in MMA - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Anthony Joshua ziet Francis Ngannou als mogelijke tegenstander in MMA

Anthony Joshua ziet Francis Ngannou als mogelijke tegenstander in MMA

Francis Ngannou en Jon Jones zouden mogelijke tegenstanders zijn bij overstap naar het MMA

Zwaargewicht bokskampioen Anthony Joshua heeft zijn mening gegeven over gevechten met Francis Ngannou en Jon Jones voorafgaand aan een mogelijke overstap naar het MMA. Hij mag dan wel eind maart een wereldtitel gevecht tegen Joseph Parker hebben, maar dat weerhoudt hem er niet van om zijn toekomstige plannen in de UFC naar buiten te brengen.

Anthony Joshua ziet Francis Ngannou als mogelijke tegenstander in MMA

Het is niet de eerste keer dat Joshua’s naam opduikt

Stipe Miocic daagde al eerder Joshua uit voor een gevecht in de UFC, bedien zijn zwaargewicht dus een match zou moeten lukken. Maar dat viel niet goed bij Joshua die aangaf “wie denkt hij dat hij is?” Echter blijken Jon Jones en Francis Ngannou wel op zijn netvlies te staan als potentiële tegenstanders.

Wel eerst even oefenen

Joshua is wel heel helder over het feit dat hij eerst een paar oefen rondjes moet doen om in de kooi goed uit de verf te komen. “Boksen is iets anders dan MMA en mijn grond technieken zijn nog niet volmaakt, “zegt Joshua. Joshua staat op 31 maart tegenover de New Zealander Parker in het Millennium Stadium in Cardiff, Wales. Of Joshua daarna een stap zal maken naar het MMA valt te bezien.

 

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page