Anthony Joshua tegen Wladimir Klitschko: Rematch goedgekeurd door IBF - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Anthony Joshua tegen Wladimir Klitschko: Rematch goedgekeurd door IBF

Anthony Joshua tegen Wladimir Klitschko: Rematch goedgekeurd door IBF

IBF maakt hoge uitzondering voor Joshua tegen Klitschko rematch!

ANTHONY JOSHUA’s rematch met Wladimir Klitschko is een stap dichterbij gebracht nadat hij door de IBF een uitzondering kreeg – maar de strijd moet vóór 2 december plaatsvinden.

Joshua’s team had een speciale verlenging aangevraagd om de verplichte uitdager in de gaten te houden en in plaats daarvan Klitschko opnieuw aan te nemen. Joshua klopte Klitschko in Wembley in april en de rematch lijkt in november te gaan plaatsvinden.

Het had weining gescheeld of Wladimir Klitschko had ja gezegd tegen een rematch met Anthony Joshua!

Geen verdere uitzonderingen

De winnaar zou dan de nieuwe tegenstander Kubrat Pulev vechten. De IBF heeft ook verklaard dat er geen verdere uitzonderingen zullen worden verleend. Pulev had bezwaar gemaakt tegen de uitzondering die is gemaakt, maar heeft de voorwaarde aangenomen dat hij na de rematch zijn kans bij de IBF wereldkampioen krijgt.

Ontelbare locaties

Joshua’s promotor Eddie Hearn kijkt naar locale opties en heeft veel mogelijkheden gehad.

“We hebben zoveel aanbiedingen gehad – Nigeria, Dubai, Amerika, en ook we hebben de kans op Cardiff hier in het Verenigd Koninkrijk,” vertelde promotor Eddie Hearn deze week tegen Sky Sports.

“Financieel, is Cardiff niet de beste keuze, maar ook tegelijkertijd, als het niet kapot kis, hoef je het ook niet te maken, en we hebben die mentaliteit met ‘AJ’ die vooruit wil.

‘In de komende twee weken gaan we naar al die kansen kijken en de echte mensen uitzetten en degenen die zin hebben, en kijken naar waar het gevecht zal zijn. Maar in onze gedachten gaat het vooruit, en is Wladimir Klitschko de  volgende”.

Leugens, geldmakerij of doorgestoken kaart

Er gaan diverse geluiden op dat het doorgestoken kaart is dat er nu weer een match aankomt tussen Joshua en Klitschko. Waarom zou Klitschko nu ineens weer terug willen komen na toch uitgebreid te hebben verklaard dat zijn laatste gevecht tegen Joshua ook echt de laatste zou zijn? Geld, dat kan de reden zijn, jongens als Klitschko zijn gewend aan het grote geld, en geven dat niet graag op volgens een insider, dit gaat verder dan alleen maar willen boksen.

Hoe het ook zij, wij kijken uit naar de volgende match tussen Joshua en Klitschko, want als dat weer een 11 ronden spelletje wordt is het wellicht verstandig om maar een kaartje te kopen dan achter de TV de wedstrijd te volgen.

Bekijk ook

'Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

‘Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

Na zijn gewonnen wedstrijd daagde hij Conor McGregor uit.

Uit de cel de ring in! 'Stop nooit met vechten'

Uit de cel de ring in! ‘Stop nooit met vechten’

Ruim 8 maanden bracht Velasquez door in de gevangenis

Billy 'Bruce Lee' leverkicks rivaal kotsmisselijk! 'Nasty'

Billy ‘Bruce Lee’ leverkicks rivaal kotsmisselijk! ‘Nasty’ (video)

Deze ging schreeuwend van de pijn en kotsmisselijk naar het canvas

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page