Joshua vs Fury officieel afgelast! 'Promotor pissed off' Nieuws
Nieuws

Joshua vs Fury officieel afgelast! 'Promotor pissed off'

Joshua vs Fury officieel afgelast! 'Promotor pissed off'

Eddie Hearn, manager en bokspromotor heeft vandaag onthuld dat de gesprekken tussen zijn vechter Anthony Joshua en Tyson Fury zijn mislukt.

Promotor Eddie Hearn heeft verklaard dat de voorgestelde Tyson Fury vs Anthony Joshua wedstrijd officieel in de prullenbak is beland. In een verklaring die is vrijgegeven via Matchroom Sport, zei Hearn dat het Joshua-kamp niets meer had gehoord van Fury's team.

Het vooruitzicht dat de twee Britse zwaargewichten op 3 december in Cardiff tegenover elkaar zouden komen te staan, begon ver weg te lijken, aangezien de twee teams er na weken van onderhandelingen niet in slaagden een akkoord te bereiken.

Tijd is om

De saga begon op 5 september toen Fury, die een u-bocht maakte nadat hij publiekelijk had volgehouden dat hij met pensioen was gegaan na zijn KO-overwinning op Dillian Whyte in april. Toch was het Fury die zijn eeuwige rivaal Joshua later uitdaagde via Twitter.

Hearn vertelde Matchroom: "Mensen hebben kunnen zien dat Tyson Fury twee deadlines heeft genoemd voor dit gevecht. We zijn voorbij de deadlines van Tyson Fury. Mensen praten over het opwerpen van barrières, we hebben ons definitieve ontwerpcontract gestuurd om te tekenen. dit is niet gebeurt", aldus Hearn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws