Anthony Joshua tekent mega deal met Matchroom Boxing Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua tekent mega deal met Matchroom Boxing

Anthony Joshua tekent mega deal met Matchroom Boxing

Anthony Joshua tekent mega deal met Matchroom Boxing

Meerdere zwaargewicht titels

Joshua bekleedt momenteel de WBA, IBF, WBO en IBO zwaargewicht titels met een perfect record van 21 overwinningen van 21 gevechten sinds hij in 2013 professional werd bij Eddie Hearn's Matchroom Boxing. De 28-jarige boks sensatie leverde de prestaties van zijn leven en claimde de WBA-titel tegen de legende Wladimir Klitschko in een onvergetelijke strijd voor een naoorlogse record menigte op 90.000 in het nationale stadion van Engeland in april 2017.

Verheugd

Hij ging door met het uitverkopen van het Principality Stadium in Cardiff, verdedigde zijn titels tegen Carlos Takam in oktober voordat hij de divisie verenigde door de WBO-gordel van Joseph Parker in maart af te pakken en is nu verheugd om een ​​nieuwe deal te hebben getekend met Matchroom Boxing terwijl hij zich voorbereidt voor een nieuwe blockbuster-avond in het iconische Wembley stadion in september.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws