Anthony Joshua staat open voor een gevecht tegen een MMA-vechter! Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua staat open voor een gevecht tegen een MMA-vechter!

Anthony Joshua staat open voor een gevecht tegen een MMA-vechter!

Anthony Joshua: Ik zou ook vechten tegen een UFC superster zoals Mayweather doet tegen McGregor!

Mayweather en McGregor gaan zaterdagavond aanstaande op elkaar los tijdens hun langverwachte bokswedstrijd in Las Vegas. De Amerikaanse Mayweather is op zoek om het 50 overwinningen zonder nederlaag record compleet te maken met de overwinning op de UFC-vechter.

En de Britse top bokser Joshua heeft toegegeven dat hij in de toekomst openstaat voor een MMA tegenstander, zolang er geen regels zijn.

Anthony Joshua staat open voor een gevecht tegen een MMA-vechter!

Ik hou van vechten, zei hij. Ik zal waarschijnlijk klappen krijgen.

"Het enige wat ze niet kunnen doen is mij naar de grond werken, maar ze kunnen schoppen, ellebogen geven, bijten wat ze willen. Maar op de grond krijgen ze mij niet..

"Ik kan geen man verslaan [via worstelen]. Het duurt veel te lang om de vaardigheden en werp technieken te leren, die tijd heb ik niet, maar als het gaat om pure agressie en vechtregels, kan ik zeker Vechten, dus dat vind ik niet erg.

"Als je naar de meeste boksers kijkt die naar MMA zijn overgegaan, worden ze allen op de grond versslagen. James Toney, Roy Jones, waren fenomenale boksers maar ze konden gewoon niet in de kooi concurreren door het 'ground and pound' spel.

Joshua geniet van een pauze in boksen sinds zijn zwaargewicht overwinning over Wladimir Klitschko in april.

De IBF en WBA zwaargewicht kampioen wacht op een datum en locatie voor zijn volgende titel verdediging tegen Kubrat Pulev - in Las Vegas 'T-Mobile Arena op 11 november of meer waarschijnlijk Cardiff's Prinsdom Stadium op 28 oktober.

Maar Joshua wil graag terug naar het vechten, en voegt eraan toe: "Ik ben met de familie weg geweest en moet terugkomen naar de realiteit". Zittend op het strand, dat is niet het leven van een atleet.

"Ik moet terug naar de goot komen, alles georganiseerd houden, gedisciplineerd blijven. Ik heb mijn vakantie gedaan en moet terugkomen op de militaire mentaliteit die ik hanteer".

En voor het supervecht tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor, voelt Joshua dat de Ier zal worstelen.

"Het is waarschijnlijk een aardverschuiving", voegde hij eraan toe. Sommige van de profboksers die ik ken zouden waarschijnlijk ook Conor McGregor verslaan; Conor kan niet echt concurreren met de profboksers.

'Hij komt uit zijn discipline en gaat in het domein van Mayweather aan de gang. Hoewel hij een uitstekende vechter in UFC is, is hij geen uitstekende bokser. Nu overstappen naar het boksen gaat een echte, grote uitdaging voor hem zijn.

Ik denk dat Mayweather zal winnen, maar zolang McGregor een hoge dunk van zichzelf geeft, zal het echt goed voor hem werken.

'Ik denk niet dat Mayweather het voor het geld heeft gedaan, ik denk niet dat hij het geld nodig heeft: hij heeft goed gedaan met boksen. Conor daagde hem uit en mensen zeiden dat ze het gevecht wilden zien. De fans dicteren de strijd: als ze het willen zien, krijgen ze het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws